Ny bog: Carl Holst ser Venstre som en dysfunktionel familie

28. april 2019 Politik

Der er kommet en hård kultur i Venstre, hvor man råber ad hinanden og spekulerer i bagtanker fremfor at passe på hinanden og det fælles politiske projekt.

Sådan lyder det ifølge TV2 Nyhederne fra forhenværende forsvarsminister og afgående folketingsmedlem Carl Holst, der tidligere var formand i Region Syddanmark.

Han udgiver mandag en ny bog med kritik af sit eget parti, der ifølge Venstre-manden stadig lider under efterdønningerne fra det mislykkede “kongemord” ved Venstres “rabalderhovedbestyrelsesmøde” i Odense i 2014, hvor V-kronprins Kristian Jensen udfordrede partiformanden – og tabte.

Det efterlod Venstre som “en dysfunktionel familie, som lever på traumerne af det svigt, der ligger i utroskab,” skriver Carl Holst i bogen ‘Carl – prisen for et liv i politik’.

“Kulturen har aldrig været sådan, at man var onde mod hinanden i den grad, som man er i dag. Jeg er overbevist om, at det er en eftervirkning af, at man har været splittet, klar til duel”, fremgår det af bogen, skriver TV2 Nyhederne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...