Nye ind i HospiceSønderjyllands bestyrelse

11. maj 2019 REGIONALT

Der blev budt på både smil, latter og eftertænksomhed, da Støtteforeningen for HospiceSønderjylland havde deres 23. generalforsamling i HospiceSønderjyllands lokaler i Haderslev.

I tillæg til de mere formelle aktiviteter underholdt ”Den syngende bedemand” Nils-Peter Holm de cirka 60 deltagere i generalforsamlingen med en fortælling om sit liv og virke, skriver foreningen.

Under ledelse af den tidligere formand, Ole Østvig Nissen, blev støtteforeningens regnskab godkendt.

På valg var foreningens kasserer, formand og sekretær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand Jan Petersen modtog genvalg og blev på et efterfølgende konstituerende møde genvalgt til formand.

Sekretær Ulla Jepsen ønskede ikke at genopstille til posten som sekretær, kasserer Mads Sand og bestyrelsesmedlem Rita Birkeland ønskede heller ikke genvalg til bestyrelsen.

Bestyrelsen består fremover af formand Jan Petersen, næstformand John Erendal Jensen, sekretær Kirsten Christiansen, kasserer René Jørgen Nilsen, bestyrelsesmedlemmer Gitte Elmelund Mørch, Michael Mouritzen, ny, Jens Ole Koustrup, samt suppleanter Ulla Jepsen, afgående sekretær i foreningen, og Laila Steenfat, ny.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...