Nye restriktioner: Storcentre er lukket fra torsdag morgen

16. december 2020 COVID-19

I morgen er der lukket i alle landets storcentre – også Borgen Shopping – dog er nogle butikker undtaget, blandt andet Kvickly i Borgen.

“Vi holder længere åben i aften – og fra morgenstunden torsdag, er langt størstedelen af Borgens butikker lukket ned”, siger centerchef Flemming Enghave efter at have hørt statsministerens pressemøde, hvor der blev præsenteret nye restriktioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye restriktionerne betyder at fra den 17. december: skal alle landets storcentre holde lukket og fra den 21. december: skal alle skolelever, der ikke allerede er sendt hjem, vil skulle undervises digitalt. Også liberale erhverv, for eksempel frisører, skal lukke.

Fra den 25. december skal alle butikker med undtagelse af apoteker og supermarkeder også lukke.

Alle restriktioner gælder indtil 3. januar. Det gælder de nye såvel som dem, der allerede er indført. Restriktionerne blev præsenteret af statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde onsdag.

Meldingen om de nye restriktioner kommer samme dag, som tallet for smittede på et døgn er nået 3692 smittede, med en positivprocent på 3,26. Et tal, der viser, hvor stor en andel af prøver der er positive.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk