Nyt byråd: Teknisk samarbejde på tværs i byrådet

27. november 2017 KV2017

Som ventet er de fem partier, der blev valgt ind i byrådet den 21. november, kommet med i flertalsgruppen.

Netop det faktum, at ingen af de politiske ordførere meldte ud, at de ikke skulle med på holdet samt de rosende toner fra Venstres Peter Hansen til Socialdemokratiet og borgmester Erik Lauritzen efter deres flotte valg, gav et fingerpeg om, hvilken vej vinden blæste.

Det blev mere tydeligt, da der kom en indkaldelse til pressemøde, hvor der stod, at alle fem partiers politiske ordførere, ville deltage i mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og på  de fem politiske ordføreres pressemøde mandag formiddag på Hotel Comwell bekræftes det, at 31 byrødder står skulder ved skulder i et teknisk samarbejde de kommende fire år.

“Det vil give alle byrådsmedlemmer gode oplevelser”, siger borgmester Erik Lauritzen, der bliver siddende på posten.

Der skal være et Økonomiudvalg med ni mdelemmer, Børn- og Uddannelse får Venstres Claus Klaris som formand, Teknik og Miljø får Aase Nyegaard ved styrepinden, Kultur- Handel og Turisme skal ledes af Stephan Kleinschmidt, der også bliver viceborgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gerhard Berthelsen fra Slesvigsk Parti skal være formand i Erhvervsudvalget. Jan Prokopek bliver på sin plads i Arbejdsmarkedsudvalget, Social- og Seniorudvalget får Preben Storm som formand og Helge Larsen fortsætter som Sundhedsformand.

Landdistriksudvalget fortsætter med Charlotte Riis Engelbrecht som formand.

“Der er tale om et teknisk samarbejde og det sætter vi pris på i Venstre”, siger Peter Hansen. Lige så tilfreds er Stefan Lydal fra DF.

“Jeg glæder mig til de næste fire år, hvor vi vil styrke samarbejdet”, siger han.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...