Økonomiudvalget vil være med til at sikre at Kulturnatten udvikles

19. november 2020 Kultur
Kulturnatten: Dykkere viser det tunge udstyr
Kulturnatten: Dykkere viser det tunge udstyr

Økonomiudvalget synes, det giver god mening, når udvalget for blandt andet kultur foreslår, at arrangørerne af Kulturnatten får de penge, som skulle have været brugt i år. En betingelse er dog, at pengene så skal bruges på at udvikle arrangementet for.

“Vi forestiller os slet ikke, der skal hyres nogle konsulenter, men at arrangørerne og det politiske udvalg snakker om de muligheder, der er for at forbedre og måske gøre begivenheden større”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde onsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kulturnatten er et rigtigt godt arrangement og det vil jo være alletiders, hvis vi kunne løfte det endnu mere”, siger borgmesteren.

Læs også her: Byrådet kan give penge til udvikling af Kulturnatten

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...