Ole Hansen svarer på Erik Lorenzens læserindlæg

1. januar 2019 Broager

Ole Hansen, Broager, skriver:

En kommentar til  Erik Lorenzens læserbrev om utidig politisk indblanding i byggesagen til Den Tyske Børnehave i Broager.

Om der har været politisk indblanding eller ej i forbindelse med udstedelse af en byggetilladelse til børnehaven på Vesterbakke i Broager, vil jeg ikke dømme nogen for, men det vil undre mig såre, hvis der ikke har været – i samarbejdets hellige navn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forhenværende byrådsmedlem Erik Lorenzen forsvarer sig selv og Åse Nyegaard med, at helt frem til Byrådsmødet den 3. maj 2017 gik de to ind for at lave en lokalplan.

Det vil  sige: Fastholde den demokratiske proces vedr. ovenstående børnehave.

De to nævnte personer blev åbenbart belært af andre byrådsmedlemmer om, at udførelse af lokalplan ikke var nødvendig.

I samarbejdets hellige navn og for ussel sympati kunne man så feje alle demokratiske processer bort, og ”skide” højt og flot på lokalbefolkningens ønske om en lokalplanproces, inklusiv en VVM redegørelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop denne handling beviser jo med al tydelighed, at der på beslutningstidspunktet ikke var en eneste fra de tre partier:  Socialdemokratiet, Slesvisk Parti og  Fælleslisten, der mente/mener noget som helst med de demokratiske processer – men derimod tromler – ”skider på” – borgerne – når bare man kan mønstre et flertal – i samarbejdets hellige navn.

Ovennævnte fremgangsmåde gik så ikk, – Gud ske lov og tak for det – men har i stedet for efterladt store og dybe ridser i troværdigheden.

Med ønsket om et godt nytår til alle samt et stort ønske om, at de demokratiske processer må gro i Byrådets baghave i 2019 og fremefter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...