Olfert Venner inviterer til STØRST i Nordborg med tv-vært Peter Ingemann

30. marts 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Peter Ingemann tager dig med på et underholdende foredrag bag kulisserne til det populære tv-program STØRST og det gør han den 27. april fra klokken 19 i Nordborghallen på Luffes Plads i Nordborg.

Peter Ingemann kommer til Nordborg.

Peter Ingemann kommer til Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV-værten Peter Ingemann har været på en fascinerende rejse rundt i forskellige dele af verden, hvor han har besøgt de største bygningsværker, arbejdspladser og drømme inden for forskellige kategorier.

Det er der kommet en række programmer ud af, hvor man for eksempel kan komme med indenfor i USA’s største private hjem, verdens største diamantmine i Botswana og verdens største stjerneobservatorium i Chile.

Og det har alt sammen været store oplevelser for den tidligere vært på “Hammerslag”:

Artiklen fortsætter under annoncen

“De mennesker, jeg har mødt, og de oplevelser, jeg har haft, har brændt sig fast i min hukommelse og har alt sammen gjort mig rigere. Lige fra vores besøg i USA’s største hus og mødet med ejeren Jackie, hvis voluminøse barm i øvrigt nærmest slugte vores store mikrofon-sender, til den karismatiske og til tider stærkt berusede kok i verdens største kinesiske restaurant. Det er vildt fascinerende”, siger Peter Ingemann i en pressemeddelelse fra TV 2.

Billetter koster kr. 175,- (+ gebyr kr. 10,-)  og kan købes hos Nordborg Boghandel, www.Sonderborgbilletten.dk samt på www.Olferts-venner.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...