Onsdag: Soroptimisternes modeshow i Juhls Bolighus

14. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I samarbejde med modeforretningerne Jackeline, Muse og Miss Holmberg samt Skogalleriet, Sportmaster, P&G Fishing, Matas, Optica Thordsen og Juhls Bolighus arrangerer soroptimisterne i Sønderborg modeopvisning d. 17. april kl. 19-22.

Dorte Holmberg er klar med smart tøj på smarte modeller.

I Juhls Bolighus’ dejlige lokaler på Perlegade arrangerer Sønderborgs soroptimister i samarbejde med ovenstående forretninger en modeopvisning, hvor den nye forårsmode præsenteres. Mange af butikkerne i byen har doneret gaver, som der trækkes lod om i løbet af arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen serveres en let anretning fra Jespers Kockkerier.

Soroptimisterne opfordrer Sønderborgs modebevidste kvinder til at tage veninder og veninders veninder med til modeshow og lade sig inspirere til forårets nyanskaffelser.

Prisen for deltagelse er 200 kr. Billetter kan købes i de medvirkende forretninger.

Overskuddet fra arrangementet vil hovedsaglig gå til soroptimisternes indsatsområder i Sønderborg og omegn.

Der sælges også brystplakater og kort fremstillet til 8. marts efter fotos af fotograf Sine Perrod. Prisen er 45 kr. for en plakat og 20 kr. for et kort.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...