Onsdag: Soroptimisternes modeshow i Juhls Bolighus

14. april 2013 Erhverv

I samarbejde med modeforretningerne Jackeline, Muse og Miss Holmberg samt Skogalleriet, Sportmaster, P&G Fishing, Matas, Optica Thordsen og Juhls Bolighus arrangerer soroptimisterne i Sønderborg modeopvisning d. 17. april kl. 19-22.

Dorte Holmberg er klar med smart tøj på smarte modeller.

I Juhls Bolighus’ dejlige lokaler på Perlegade arrangerer Sønderborgs soroptimister i samarbejde med ovenstående forretninger en modeopvisning, hvor den nye forårsmode præsenteres. Mange af butikkerne i byen har doneret gaver, som der trækkes lod om i løbet af arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen serveres en let anretning fra Jespers Kockkerier.

Soroptimisterne opfordrer Sønderborgs modebevidste kvinder til at tage veninder og veninders veninder med til modeshow og lade sig inspirere til forårets nyanskaffelser.

Prisen for deltagelse er 200 kr. Billetter kan købes i de medvirkende forretninger.

Overskuddet fra arrangementet vil hovedsaglig gå til soroptimisternes indsatsområder i Sønderborg og omegn.

Der sælges også brystplakater og kort fremstillet til 8. marts efter fotos af fotograf Sine Perrod. Prisen er 45 kr. for en plakat og 20 kr. for et kort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49