Onsdag: Soroptimisternes modeshow i Juhls Bolighus

14. april 2013 Erhverv

I samarbejde med modeforretningerne Jackeline, Muse og Miss Holmberg samt Skogalleriet, Sportmaster, P&G Fishing, Matas, Optica Thordsen og Juhls Bolighus arrangerer soroptimisterne i Sønderborg modeopvisning d. 17. april kl. 19-22.

Dorte Holmberg er klar med smart tøj på smarte modeller.

I Juhls Bolighus’ dejlige lokaler på Perlegade arrangerer Sønderborgs soroptimister i samarbejde med ovenstående forretninger en modeopvisning, hvor den nye forårsmode præsenteres. Mange af butikkerne i byen har doneret gaver, som der trækkes lod om i løbet af arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen serveres en let anretning fra Jespers Kockkerier.

Soroptimisterne opfordrer Sønderborgs modebevidste kvinder til at tage veninder og veninders veninder med til modeshow og lade sig inspirere til forårets nyanskaffelser.

Prisen for deltagelse er 200 kr. Billetter kan købes i de medvirkende forretninger.

Overskuddet fra arrangementet vil hovedsaglig gå til soroptimisternes indsatsområder i Sønderborg og omegn.

Der sælges også brystplakater og kort fremstillet til 8. marts efter fotos af fotograf Sine Perrod. Prisen er 45 kr. for en plakat og 20 kr. for et kort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...