Penge til undersøgelse af alternativ behandling

12. april 2013 Politik

Region Syddanmark har i år gjort puljen på en halv million kroner til forskning i alternative behandlingsmetoder permanent.  Og der er foreløbig givet støttet til tre projekter her i 2013.


Et projekt om coaching til unge diabetespatienter, et om brugen af plantemedicin til behandling af slagtilfælde og depression samt et projekt om effekten af behandling med hvidløg er i år blevet godkendt til støtte.

– Vi ser den alternative behandling som et supplement til de traditionelle behandlingsformer. Og så er det vigtigt, at man er åben overfor nye tanker, fortæller Mads Haugaard, der er chef for Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet i Region Syddanmark

Artiklen fortsætter under annoncen

Og borgerne i Region Syddanmark er faktisk flittige brugere af de alternative behandlingsformer – faktisk har mere end hver fjerde i vores region søgt alternativ behandling. Helt nøjagtig 27,4 procent.


De mest populære behandlingsformer er massage, osteopati, zoneterapi og akupunktur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...