Penge til undersøgelse af alternativ behandling

12. april 2013 Politik

Region Syddanmark har i år gjort puljen på en halv million kroner til forskning i alternative behandlingsmetoder permanent.  Og der er foreløbig givet støttet til tre projekter her i 2013.


Et projekt om coaching til unge diabetespatienter, et om brugen af plantemedicin til behandling af slagtilfælde og depression samt et projekt om effekten af behandling med hvidløg er i år blevet godkendt til støtte.

– Vi ser den alternative behandling som et supplement til de traditionelle behandlingsformer. Og så er det vigtigt, at man er åben overfor nye tanker, fortæller Mads Haugaard, der er chef for Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet i Region Syddanmark

Artiklen fortsætter under annoncen

Og borgerne i Region Syddanmark er faktisk flittige brugere af de alternative behandlingsformer – faktisk har mere end hver fjerde i vores region søgt alternativ behandling. Helt nøjagtig 27,4 procent.


De mest populære behandlingsformer er massage, osteopati, zoneterapi og akupunktur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49