Penge til undersøgelse af alternativ behandling

12. april 2013 Politik

Region Syddanmark har i år gjort puljen på en halv million kroner til forskning i alternative behandlingsmetoder permanent.  Og der er foreløbig givet støttet til tre projekter her i 2013.


Et projekt om coaching til unge diabetespatienter, et om brugen af plantemedicin til behandling af slagtilfælde og depression samt et projekt om effekten af behandling med hvidløg er i år blevet godkendt til støtte.

– Vi ser den alternative behandling som et supplement til de traditionelle behandlingsformer. Og så er det vigtigt, at man er åben overfor nye tanker, fortæller Mads Haugaard, der er chef for Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet i Region Syddanmark

Artiklen fortsætter under annoncen

Og borgerne i Region Syddanmark er faktisk flittige brugere af de alternative behandlingsformer – faktisk har mere end hver fjerde i vores region søgt alternativ behandling. Helt nøjagtig 27,4 procent.


De mest populære behandlingsformer er massage, osteopati, zoneterapi og akupunktur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...