Personalet i Park by Mens Cut tager brysterne frem

2. oktober 2019 Samfund

Fra fredag klokken 13 tager personalet i Park by Mens Cut brysterne frem og er klar til at sælge til dig, så der kan komme nogle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Der er kager i salonen både fredag og lørdag.

“Brysterne koster 40 kroner, som alle går til formålet og vi er så heldige at Byens Brødhus har bagt for os”, siger Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut. Brysterne er med lagkagebund og creme – og hele herligheden er flot pakket ind i lyserødt, som det fremgår af ‘test-kagerne’ på billedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har også mulighed for at vinde en af de flotte, sponsorerede præmier i butikkens tombola.

Lena Krag Schmidt lægger sine arbejdstimer på førstesalen i salonen på Rådhustorvet, hvor hun laver parykker til de kræftpatienter, der mister håret under kræftbehandlingen – og hun har et hjerte, der banker for de kræftramte.

“Derfor gør jeg, hvad jeg kan for at hjælpe. Både mine mange paryk-kunder og Kræftens Bekæmpelse”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Hun er også i fuld gang med forberedelserne til sin tredje Knæk Cancer-auktion, som holdes i Park by Mens Cut den 23. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om auktionen HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...