Peter Hansen vil også have ProjectZero diskuteret igennem

8. november 2017 KV2017

Tidligere onsdag bragte SønderborgNYT en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti, der vil have diskuteret, om ProjectZero fortsat skal være et fyrtårn i Sønderborg Kommune.

“Og det synes jeg, giver rigtig god mening for, hvis ikke vi en gang imellem stopper op, så kører tingene jo bare videre – uden nogen ved, hvor de kører hen”, siger borgmesterkandidat Peter Hansen til SønderborgNYT.

“Jeg mener på ingen måde, vi skal opgive visionen om at blive CO2-neutrale eller lukke ProjectZero. Men vi skal finde ud af, om ProjectZero skal fortsætte som fyrtårn eller være et almindelig indsatsområde”, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom Dansk Folkeparti, så mener Peter Hansen også, at det er svært at se alle de arbejdspladser, som ProjectZero efter sigende skulle have først med sig.

“Men ProjectZero har trukket virkeligt mange penge til området til forskellige klimasatsninger”, siger han.

Læs Dansk Folkepartis pressemeddelelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...