Peter Hansen vil også have ProjectZero diskuteret igennem

8. november 2017 KV2017

Tidligere onsdag bragte SønderborgNYT en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti, der vil have diskuteret, om ProjectZero fortsat skal være et fyrtårn i Sønderborg Kommune.

“Og det synes jeg, giver rigtig god mening for, hvis ikke vi en gang imellem stopper op, så kører tingene jo bare videre – uden nogen ved, hvor de kører hen”, siger borgmesterkandidat Peter Hansen til SønderborgNYT.

“Jeg mener på ingen måde, vi skal opgive visionen om at blive CO2-neutrale eller lukke ProjectZero. Men vi skal finde ud af, om ProjectZero skal fortsætte som fyrtårn eller være et almindelig indsatsområde”, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom Dansk Folkeparti, så mener Peter Hansen også, at det er svært at se alle de arbejdspladser, som ProjectZero efter sigende skulle have først med sig.

“Men ProjectZero har trukket virkeligt mange penge til området til forskellige klimasatsninger”, siger han.

Læs Dansk Folkepartis pressemeddelelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...