Pølsevogn på Høruphav Havn er genåbnet efter brand

21. juli 2022 Erhverv
Kunderne var klar da pølsevognen åbende igen
Kunderne var klar da pølsevognen åbende igen

For lidt over 14 dage siden brød en brand ud i pølsevognen, ’Hos Jacob og Sune’, og det satte en foreløbig stopper for den populære pølsevogn på Høruphav Havn der, udover pølser, pommes frites og nuggets, også sælger is til de mange lokale i Høruphav-området og de mange gæstesejlere i Høruphav Havn.

Det var en emhætte der tændte branden og det gik hurtigt og der skete omfattende skader, men ilden blev hurtigt slukket af Hørup Frivillige Brandværn, men der skulle gå lidt over to uger med renovering af pølsevognen, inden den i dag, torsdag, kunne åbne for gæsterne igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Pølsevognen er så fin som nogensinde og det er dejligt at kunderne allerede er klar til at handle og det er skønt at de bakker op. Vi mangler lige at få softicemaskinen på plads, men det er også det sidste vi mangler. Vi har savnet jer – og det er så dejligt at vi er åbnet igen”, siger Sune Hansen i et videoopslag på Facebook, hvor der også loves ‘brandgode’ tilbud hele ugen.

’Hos Jacob og Sune’ har åbent hver dag fra kl. 11:30 til kl. 20:00 frem til 30. september.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...