PostNord: Ny printerløsning gør det nemmere at sende pakker

25. juni 2020 Broager

PostNord forbedrer servicen på landets posthuse med en ny printerløsning, der gør det endnu nemmere at sende pakker. Et af de steder i landet, hvor alle posthuse nu er blevet udstyret med printere, er i Sønderborg kommune.

Her kan borgerne nu købe pakkeporto i PostNord-appen eller via PostNords hjemmeside lige når det passer dem, og herefter få printet pakkelabelen ud nemt og hurtigt på posthuset – blot ved fremvisning af en QR-kode.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder muligheden for at printe deres egne pakkelabels på alle posthuse i Sønderborg kommune. Det vil spare vores kunder både tid på at købe portoen hjemmefra i appen eller på vores hjemmeside, og de slipper samtidig for at vente på betjening på posthuset, da de blot skal vise QR-koden. Jeg håber, at det vil gøre hverdagen lidt lettere for vores kunder og samarbejdspartnere i Sønderborg, når der skal sendes pakker”, siger distriktschef Anja Trøjborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre brug af den nye printerløsning, skal man sørge for at have downloadet PostNord-appen på sin telefon og trykke på ’Køb porto’ i appen. Herefter tilføjer man pakkens vægt og landet, man vil sende til. Til slut vælger man leveringssted og tilføjer afsender og modtager. På posthuset viser man QR-koden og så bliver pakkelabelen printet ud.

Med de nye printere, er det nu også muligt for kunder at få udskrevet en kvittering, når de returnerer en pakke. På posthuse uden printere vil man også kunne få en kvittering – det kræver blot, at man oplyser sin emailadresse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...