Pragtfuldt kunstværk – My Green Day – på Knæk Cancer-auktion hos Park by Mens Cut

10. oktober 2019 Samfund

Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut kan næsten ikke få armene ned igen efter Katherine Scrivens og Thomas Eje torsdag kom med et herligt maleri, som Katherine Scrivens donerer til den Knæk Cancer-auktion, som Lena Krag Schmidt er i fuld gang med at arrangere.

Det bliver unægteligt spændende at opleve, hvad kunstværket bliver solgt til.

“Jeg har malet ‘My Green Day’ hjemme i havestuen i løbet af sommeren og alt det grønne, der er i billedet giver det lys. Det var jo den stemning, der kom ved at kigge ud gennem ruderne. Og det er jo et positivt billede, hvor grøn er håbets farve. For cancerpatienter er håb særdeles vigtigt”, siger Katherine Scrivens Eje til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det grønne spiller også ind i det klimarigtige

“Der kommer jo kun meget lidt CO2 fra maleriet”, siger Thomas Eje, der også håber, at værket, der i Galleri Eje ville få et prisskilt, hvor der skulle stå 18.000 kroner, vil give et pænt beløb til Lena Krag Schmidts Knæk Cancerauktion den 23, oktober.

Der er nogle, der ind imellem tænker, at kunst er dyrt.

“Men kunst er ikke dyrt – det koster bare mange penge”, har Thomas Eje tidligere sagt til SønderborgNYT.

Glad ildsjæl

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er rigtigt glad for, at rigtigt mange forretninger, restauranter og virksomheder støtter mit arrangement”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT. Sidste år kunne hun sende hele 91.000 kroner til Knæk Cancer – og pengene kom ind via flødebollesalg, lotteri og auktion.

Lena Krag Schmidt fortæller videre, at det er vigtigt, der kommer rigtigt mange ind i Park by Mens Cut og køber en billet, så de kan være med til at byde.

“Billetterne er klar og de koster 125 kroner. Ud over at billetten giver adgang til auktionen, så følger der lidt ‘fingermad’ og dejlig vin med – og der bydes også på livemusik med Hartmut Holtz-Söderberg”, siger Lena Krag Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om arrangementet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...