ProjectZero udnævner vicedirektør

9. februar 2022 Erhverv

ProjectZero får fremover en vicedirektør med ansvar for, at Mastrplan2029 gennemføres, så visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029 realiseres. Masterplan2029 blev formelt godkendt af et enigt byråd i december måned. Det skriver ProjectZero.

Det er Allan Pilgaard-Jensen, der udnævnes til vicedirektør og med udnævnelsen sættes der fuld fokus på at realisere planen Masterplan2029:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Implementeringen af Masterplan2029 kræver et tæt og forstærket samarbejde mellem ProjectZero sekretariatets medarbejdere og de mange lokale interessenter og samarbejdspartnere, og med Allans store indsats med at få udviklet Masterplan2029 er han den helt rigtige til at sikre samarbejdet om at realisere visionen om et CO2-neutralt Sønderborg i 2029”, udtaler Hans Lehmann, formand for ProjectZero.

Allan Pilgaard-Jensen har de seneste to år arbejdet med vækstagendaen i ProjectZero og sidste år ledet udviklingen af Masterplan2029 og har tidligere arbejdet med product management, marketing, forretningsudvikling samt ledelse, senest hos Niko og Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der bliver behov for en stor og dedikeret indsats på alle masterplanens områder for at komme effektivt i mål i 2029, og jeg er overbevist om, det vil lykkes med det stærke samarbejde, der er opbygget i Sønderborg omkring ProjectZero-målsætningen”, siger Allan Pilgaard-Jensen.

ProjectZero skal fremover ledes af to direktører, efter at Peter Rathje i december måned meddelte, at han ønskede at stoppe som adm. direktør. Udover den nye vicedirektør, der får ansvaret for gennemførelsen af Masterplan2029, skal en ny direktør eksponere ProjectZero internationalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi sætter nu indsatsen op i næste gear, hvor vi skal sikre den omkostningseffektive vej til nullet gennem et integreret energisystem og samtidig tiltrække internationale kunder og partnere til områdets virksomheder for at vise, hvordan det gøres i praksis. Derfor er jeg glad for vores nye model med et ledelsesteam, som sammen skal udfolde det store vækstpotentiale”, siger Lars Tveen, formand for ProjectZero Fonden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...