Region Syddanmark har sat tal på kravet om driftsikkerhed hos Ambulance Syd

30. april 2019 Erhverv

Der sker ind i mellem at Ambulance Syd ikke kan bemande alle sine ambulancer – for eksempel på grund af sygdom hos selskabets reddere. Den tid, som en ambulance ikke er til rådighed for regionens AMK-vagtcentral, betegnes som nedetid.

Det er regionens AMK-vagtcentral, der modtager 112-opkald fra regionens borgere, og beslutter, hvilken hjælp der skal sendes, skriver Region Syddanmark.

Et enigt regionsråd i Region Syddanmark har mandag vedtaget, at den samlede nedetid for Ambulance Syd fastsættes til maksimalt 0,5 procent for 2019 og fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måltallet omfatter samlet set de ambulancer, akutbiler og akutlægebiler, som ambulanceselskabet har ansvaret for driften af.

Nedetiden beregnes ud fra den samlede driftstid, som regionen har aftalt med Ambulance Syd.

Det er Region Syddanmark selv, der ejer Ambulance Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...