Region Syddanmark har sat tal på kravet om driftsikkerhed hos Ambulance Syd

30. april 2019 Erhverv

Der sker ind i mellem at Ambulance Syd ikke kan bemande alle sine ambulancer – for eksempel på grund af sygdom hos selskabets reddere. Den tid, som en ambulance ikke er til rådighed for regionens AMK-vagtcentral, betegnes som nedetid.

Det er regionens AMK-vagtcentral, der modtager 112-opkald fra regionens borgere, og beslutter, hvilken hjælp der skal sendes, skriver Region Syddanmark.

Et enigt regionsråd i Region Syddanmark har mandag vedtaget, at den samlede nedetid for Ambulance Syd fastsættes til maksimalt 0,5 procent for 2019 og fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måltallet omfatter samlet set de ambulancer, akutbiler og akutlægebiler, som ambulanceselskabet har ansvaret for driften af.

Nedetiden beregnes ud fra den samlede driftstid, som regionen har aftalt med Ambulance Syd.

Det er Region Syddanmark selv, der ejer Ambulance Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Boldklub: Mød op til generalforsamlingen og brug din stemmeret

12. maj 2021 Kultur

Sønderborg Boldklub er i gang med at forberede den årlige generalforsamling, som finder sted den 9. juni i klubbens lokaler i SFS-hallen på Borgmester Andersens Vej. Medlemmer, som har forslag, som de vil have behandlet på Sønderborg Boldklubs ordinære generalforsamling, skal sende deres forslag til formanden inden den 26. maj som er 14 dage før […]

Læs mere...