Regionen skruer op for vaccinationsindsatsen

22. november 2021 COVID-19

Alle syddanskere over 65 år modtager i disse dage invitation til deres tredje Corona-vaccination. Det sker seks måneder efter andet stik. Derudover har regionen også vaccineret en del borgere de seneste par uger, som lige har startet deres vaccinationsforløb. Det kan selvfølgelig mærkes i form af lange køer – både når de inviterede skal bestille tid, når de ringer til regionens corona-callcenter og når de skal have selve stikket.

Regionen arbejder derfor målrettet på at skrue op på alle vaccinationsfronter. Der ansættes flere medarbejdere på regionens vaccinationscentre og hyres flere hænder til at tage telefoner på regionens corona-callcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vores klare opfordring til borgerne, at de skal blive vaccineret. Det handler både om de, der endnu ikke er i gang med deres vaccinationsforløb, og de, der lige nu bliver inviteret til en 3. vaccination mod COVID-19. Men det kræver selvfølgelig, at regionen står klar med tider, hjælp og gode rammer for at få selve stikket”, siger Kurt Espersen, koncerndirektør i Region Syddanmark, i en pressemeddelelse.

Langt de fleste inviterede har indtil nu kunne booke en tid uden problemer, men med det store antal nye inviterede sidste uge, er der en del, som har ledt forgæves efter tid eller har ringet forgæves til regionens corona-callcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vores ambition, at de borgere, der er inviteret til tredje vaccination, snart kan finde en ledig tid inden for en uge og få hurtigere hjælp via vores corona-callcenter. Det er vi ikke helt i mål med endnu, men det er min forventning, at det lykkes inden for de næste par uger”, siger koncerndirektøren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Reddet ud fra brændende lejlighed

7. december 2021 112

Tirsdag – kort før middag – blev der ringet 112 fra Nørager, hvor der var brand i en 1. sals lejlighed. “Vi var hurtigt fremme på stedet og fik reddet de personer, som var  i lejligheden, ud”, siger indsalsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. “Branden fik vi hurtigt slukket og så mangler vi bare at ventilere […]

Læs mere...