Restaurant-forpagterne forlader DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten

21. oktober 2020 Erhverv

DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten gør i en pressemeddelelse opmærksom på, at Maria og Jan Bansøs forpagtning af restauranten på DET GAMLE RÅDHUS ophører pr. 30. november.

”Vi takker for samarbejdet og beklager, at arrangementer og selskaber, som skulle finde sted efter 30. november, er blevet aflyst. Hvis man, mod forventning, ikke allerede har fået besked om annulleringen af sin booking, bedes man straks kontakte os”, siger hoteldirektør Thorben Jensen, som samtidig gør opmærksom på at hotellet på DET GAMLE RÅDHUS fortsat er åbent og at der også fortsat vil blive serveret morgenmad til hotelgæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

På nuværende tidspunkt betyder den store usikkerhed i forbindelse med COVID-19 restriktioner og begrænsninger, at det er uafklaret, om restauranten vil være sæsonlukket for øvrige gæster i løbet af vinteren – eller om der kan findes en anden løsning. DET GAMLE RÅDHUS gør dermed også opmærksom på, at gavekort udstedt til Restaurant DET GAMLE RÅDHUS skal indløses inden 30. november 2020.

 

Skrevet af: Redaktion [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...