Restaurant-forpagterne forlader DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten

21. oktober 2020 Erhverv

DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten gør i en pressemeddelelse opmærksom på, at Maria og Jan Bansøs forpagtning af restauranten på DET GAMLE RÅDHUS ophører pr. 30. november.

”Vi takker for samarbejdet og beklager, at arrangementer og selskaber, som skulle finde sted efter 30.

Artiklen fortsætter under annoncen

november, er blevet aflyst. Hvis man, mod forventning, ikke allerede har fået besked om annulleringen af sin booking, bedes man straks kontakte os”, siger hoteldirektør Thorben Jensen, som samtidig gør opmærksom på at hotellet på DET GAMLE RÅDHUS fortsat er åbent og at der også fortsat vil blive serveret morgenmad til hotelgæsterne.

På nuværende tidspunkt betyder den store usikkerhed i forbindelse med COVID-19 restriktioner og begrænsninger, at det er uafklaret, om restauranten vil være sæsonlukket for øvrige gæster i løbet af vinteren – eller om der kan findes en anden løsning.

DET GAMLE RÅDHUS gør dermed også opmærksom på, at gavekort udstedt til Restaurant DET GAMLE RÅDHUS skal indløses inden 30. november 2020.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...