Richardt fra Asserballe klar med lydbad til os alle

7. april 2013 Uncategorized

Richardt Nielsen er multikunstner, iværksætter, idémager, komponist, sangskriver, lydterapeut, musikterapeut og psykoterapeut. Og lige nu er han den eneste mand i verden, der har uddannelsen Soul Voice Teacher.

Sammen med otte kvinder fra vidt forskellige lande blev han autoriseret i 2010 og har lavet sessioner i både Århus og København.

Richard Nielsen har klinik i Asserballe, hvor han nu tilbyder lyd-bad, som er en behagelig vibration, der løsner op for spændinger, stress og angst.

– Du vil opleve, at lyden omfavner dig, og du vil komme i perfekt balance. Vi kender alle, hvad en god sang, lyden fra fuglene nu hvor foråret kommer eller lyden fra en god stemning i et rum, kan gøre ved os. Vi bliver hensat i en afslappet og beroligende tilstand. Et lyd-bad bliver specielt designet og lavet til dig og det, du har brug for lige nu, siger Richardt Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj måned starter Richardt Nielsen også kurser i både lyd-bad, maurimassage, samtaleterapi og coaching.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...