Richardt fra Asserballe klar med lydbad til os alle

7. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Richardt Nielsen er multikunstner, iværksætter, idémager, komponist, sangskriver, lydterapeut, musikterapeut og psykoterapeut. Og lige nu er han den eneste mand i verden, der har uddannelsen Soul Voice Teacher.

Sammen med otte kvinder fra vidt forskellige lande blev han autoriseret i 2010 og har lavet sessioner i både Århus og København.

Richard Nielsen har klinik i Asserballe, hvor han nu tilbyder lyd-bad, som er en behagelig vibration, der løsner op for spændinger, stress og angst.

– Du vil opleve, at lyden omfavner dig, og du vil komme i perfekt balance. Vi kender alle, hvad en god sang, lyden fra fuglene nu hvor foråret kommer eller lyden fra en god stemning i et rum, kan gøre ved os. Vi bliver hensat i en afslappet og beroligende tilstand. Et lyd-bad bliver specielt designet og lavet til dig og det, du har brug for lige nu, siger Richardt Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj måned starter Richardt Nielsen også kurser i både lyd-bad, maurimassage, samtaleterapi og coaching.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...