Richardt fra Asserballe klar med lydbad til os alle

7. april 2013 Uncategorized

Richardt Nielsen er multikunstner, iværksætter, idémager, komponist, sangskriver, lydterapeut, musikterapeut og psykoterapeut. Og lige nu er han den eneste mand i verden, der har uddannelsen Soul Voice Teacher.

Sammen med otte kvinder fra vidt forskellige lande blev han autoriseret i 2010 og har lavet sessioner i både Århus og København.

Richard Nielsen har klinik i Asserballe, hvor han nu tilbyder lyd-bad, som er en behagelig vibration, der løsner op for spændinger, stress og angst.

– Du vil opleve, at lyden omfavner dig, og du vil komme i perfekt balance.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kender alle, hvad en god sang, lyden fra fuglene nu hvor foråret kommer eller lyden fra en god stemning i et rum, kan gøre ved os. Vi bliver hensat i en afslappet og beroligende tilstand. Et lyd-bad bliver specielt designet og lavet til dig og det, du har brug for lige nu, siger Richardt Nielsen.

I maj måned starter Richardt Nielsen også kurser i både lyd-bad, maurimassage, samtaleterapi og coaching..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...