Rigtigt mange vil holde campingferie

4. juni 2020 Erhverv

Coronakrisen får rigtigt mange danske familier til at planlægge en sommerferie indenfor landets grænser og det ses allerede nu hos Lærkelunden Camping i Gråsten.

“Ikke bare mange, men rigtigt mange, har bestilt plads her hos Lærkelunden Camping og nu er tyskerne også så småt begyndt at booke”, siger campingpladsejer Henrik Kragh til SønderborgNYT.

Det glæder ham selvfølgelig, at der er udsigt til en rigtig god sommer.

“Men den redder ikke alt det, som vi allerede har tabt”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også på Drejby Strand Camping på Sydals ser det fornuftigt ud.

“Der er stor aktivitet på bookingerne og også fra mennesker, der ikke tidligere har været på campingferie. Flere af dem fortæller, at de egentlig havde planer om at rejse sydpå, men vælger i stedet at blive i landet”, siger Michael Madsen, som ejer Drejby Strand Camping.

“Om sommeren så redder det tabte, må tiden vise”, siger han.

Carsten Koch fra Mommark Marina og Camping forklarede forleden, at almindeligvis plejer 25 procent af campinggæsterne at være fastliggere og de næste 25 procent plejer at være tyskere. De resterende 50 procent er campister, som blot er på visit nogle få dagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...