Rikke Lock Harvig er klar til fire år mere for Socialdemokratiet

5. februar 2021 KV21

Rikke Lock Harvig genopstiller til Sønderborg Byråd for Socialdemokratiet.

Hun blev valgt ind til sin første byrådsperiode i 2017.

Rikke Lock Harvig fortæller, det har været nogle lærerige år og hun er taknemlig over at have høstet så meget af de ’garvede’ politikeres erfaringer på tværs af partierne.

”Det er blevet til nogle gode venskaber. Desuden har der også været plads til, at jeg har kunne markere og sætte mit aftryk på især det tekniske område, herunder den grønne dagsorden, udvikling af havnen i Sønderborg samt byudvikling af Nordborg, Augustenborg og Gråsten med bystrategier”, siger Rikke Lock Harvig i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Samtidig har jeg været med til at sætte fokus på Nordals og i det hele taget sætte retning for kommunen. Det er dog ikke alene de tekniske områder, jeg har været involveret i. Jeg har også været med til at løfte de kommunale skoler med mit perspektiv, som den eneste kvindelige politiker i Sønderborg Byråd der har børn i folkeskolen”.

Alt det arbejde er hun stolt af.

”Jeg er vokset med opgaverne gennem de seneste fire år – men det er ikke slut nu. Jeg er kun lige begyndt. Derfor har jeg meldt mig under fanerne igen. Jeg er klar til endnu en periode, hvis vælgerne igen viser mig den tillid”, siger Rikke Lock Harvig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...