Rytmisk musik med Alias Julius i Kultursalen

7. april 2013 Kultur

Den 12. april gæster en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida Augustenborg. Det er Alias Julius der vil sprede sine vidunderlige toner og stemme ud i Kultursalen sammen med sin trio. Det er derfor en rigtigt god idé at sikre sig en billet på mif.dk/kultur, hvis man er til fængslende og rytmisk musik med rødder i folkemusik, blues og rock’n roll.

Alias Julius er klar til Augustenborg.

 

Alias Julius er klassisk uddannet på messingblæsere og under en koncert med Tchaikovskyorkestret blev hun ved med at høre Dylans Blowin’ in the Wind for sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort efter lagde hun blæseriet på hylden og tog fat på strengeleg på guitar. Ikke så legende let, men det viste sig at være mere hende at skrive egne sange og rejse rundt med dem, end det var at sidde i et stort klassisk orkester.

 

”Frisk, ung og inspirerende”, skrev de amerikanske musikanmeldere om Alias Julius, der nu rejser meget rundt i Europa på tourneer med sangene fra flere albums, som hun selv står bag.

 

Med sig har hun de erfarne musikere Jimmy James og Jim Garret

 

På gensyn til Alias Julius koncert i Kultursalen i Augustenborghallerne , fredag den 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

april kl. 20. Billetter a’ 50 kr. kan købes på mif.dk/kultur samt til 80 kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...