Rytmisk musik med Alias Julius i Kultursalen

7. april 2013 Kultur

Den 12. april gæster en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida Augustenborg. Det er Alias Julius der vil sprede sine vidunderlige toner og stemme ud i Kultursalen sammen med sin trio. Det er derfor en rigtigt god idé at sikre sig en billet på mif.dk/kultur, hvis man er til fængslende og rytmisk musik med rødder i folkemusik, blues og rock’n roll.

Alias Julius er klar til Augustenborg.

 

Alias Julius er klassisk uddannet på messingblæsere og under en koncert med Tchaikovskyorkestret blev hun ved med at høre Dylans Blowin’ in the Wind for sig. Kort efter lagde hun blæseriet på hylden og tog fat på strengeleg på guitar. Ikke så legende let, men det viste sig at være mere hende at skrive egne sange og rejse rundt med dem, end det var at sidde i et stort klassisk orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

”Frisk, ung og inspirerende”, skrev de amerikanske musikanmeldere om Alias Julius, der nu rejser meget rundt i Europa på tourneer med sangene fra flere albums, som hun selv står bag.

 

Med sig har hun de erfarne musikere Jimmy James og Jim Garret

 

På gensyn til Alias Julius koncert i Kultursalen i Augustenborghallerne , fredag den 12. april kl. 20. Billetter a’ 50 kr. kan købes på mif.dk/kultur samt til 80 kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...