Rytmisk musik med Alias Julius i Kultursalen

7. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 12. april gæster en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida Augustenborg. Det er Alias Julius der vil sprede sine vidunderlige toner og stemme ud i Kultursalen sammen med sin trio. Det er derfor en rigtigt god idé at sikre sig en billet på mif.dk/kultur, hvis man er til fængslende og rytmisk musik med rødder i folkemusik, blues og rock’n roll.

Alias Julius er klar til Augustenborg.

 

Alias Julius er klassisk uddannet på messingblæsere og under en koncert med Tchaikovskyorkestret blev hun ved med at høre Dylans Blowin’ in the Wind for sig. Kort efter lagde hun blæseriet på hylden og tog fat på strengeleg på guitar. Ikke så legende let, men det viste sig at være mere hende at skrive egne sange og rejse rundt med dem, end det var at sidde i et stort klassisk orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

”Frisk, ung og inspirerende”, skrev de amerikanske musikanmeldere om Alias Julius, der nu rejser meget rundt i Europa på tourneer med sangene fra flere albums, som hun selv står bag.

 

Med sig har hun de erfarne musikere Jimmy James og Jim Garret

 

På gensyn til Alias Julius koncert i Kultursalen i Augustenborghallerne , fredag den 12. april kl. 20. Billetter a’ 50 kr. kan købes på mif.dk/kultur samt til 80 kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...