Rytmisk musik med Alias Julius i Kultursalen

7. april 2013 Kultur

Den 12. april gæster en fantastisk sanger/sangskriver fra Florida Augustenborg. Det er Alias Julius der vil sprede sine vidunderlige toner og stemme ud i Kultursalen sammen med sin trio. Det er derfor en rigtigt god idé at sikre sig en billet på mif.dk/kultur, hvis man er til fængslende og rytmisk musik med rødder i folkemusik, blues og rock’n roll.

Alias Julius er klar til Augustenborg.

 

Alias Julius er klassisk uddannet på messingblæsere og under en koncert med Tchaikovskyorkestret blev hun ved med at høre Dylans Blowin’ in the Wind for sig. Kort efter lagde hun blæseriet på hylden og tog fat på strengeleg på guitar. Ikke så legende let, men det viste sig at være mere hende at skrive egne sange og rejse rundt med dem, end det var at sidde i et stort klassisk orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

”Frisk, ung og inspirerende”, skrev de amerikanske musikanmeldere om Alias Julius, der nu rejser meget rundt i Europa på tourneer med sangene fra flere albums, som hun selv står bag.

 

Med sig har hun de erfarne musikere Jimmy James og Jim Garret

 

På gensyn til Alias Julius koncert i Kultursalen i Augustenborghallerne , fredag den 12. april kl. 20. Billetter a’ 50 kr. kan købes på mif.dk/kultur samt til 80 kr. ved døren der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...