SDU og House of Science laver skattejagt i midtbyen

22. april 2021 Uddannelse

SDU og House of Science har arrangeret skattejagt i Sønderborg midtby med spændende appetizers om forskerne og deres projekter. Skattejagten løber af stablen i dagene op til forskningsfestivallen. For at kunne deltage i skattejagten er det vigtigt at din mobil kan læse QR-koder.

Byens borgere får yderligere information om deltagelse i skattejagten via lokale, sociale medier. Første post på skattejagten finder du på en af Sønderborgs ungdomsuddannelser – Alssundgymnasiet, Det Blå Gymnasium, EUC Syd eller Sønderborg Statsskole

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan møde forskerne live via onlineoplæg, skriver SDU.

Borgere kan følge med hjemmefra den 24. april fra denne side, og gymnasieklasser d. 26.-29. april, hvor link til møde tilsendes ved tilmelding.

Lektor og ph.d. Morten Sørensen fra Center for Industriel Elektronik ved SDU Sønderborg er én af de forskere, som holder oplæg. Han forsker i, hvordan man kan forudsige den elektromagnetisk stråling i et produkt og det er vigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nemlig slet ikke en rar tanke, at en tilfældig mobiltelefon forstyrrer funktionerne i f.eks. en respirator.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...