Sønderborg: 700.000 kr. til bæredygtige transportkoncepter

22. maj 2015 Sundeved

Sønderborg Kommune får 700.000 kroner fra Christiansborg og pengene skal bruges på at udvikle bæredygtige, Kær_byskilt_nyhedskarussel kollektive trafikkoncepter i landdistrikerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen har sammen med forligspartierne EL, SF og DF netop vedtaget at give 9 mio. kroner til busprojekter og udviklingen af den kollektive transport i Sydjylland. Det fortæller TV SYD.

“Det er afgørende for udviklingen i Sydjylland, at vi har en kollektiv transport, der fungerer og som er et reelt alternativ til bilen. Derfor er det et vigtigt løft at vi nu investerer hele ni millioner kroner i den kollektive trafik i Sydjylland”, siger det socialdemokratiske folketingsmedlem i transportudvalget, Anne Sina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...