SønderborgNyt har 38.000 faste læsere

SønderborgNyt logo
26. maj 2015 Sundeved

Med flere end 38.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNyt etableret sig som Sønderborgs andet største nyheds net medie. Og SønderborgNyt er et populært nyheds net medie, når flere end 6.000 læsere følger med i stort og småt om Sønderborg via Facebook og flere end 200 følger med på Twitter.

I dag læser næsten halvdelen af SønderborgNyts læser vores historie via smartphones og derfor tilbyde vi annoncering målrettet til enten smartphones eller via web og tablet og dermed mulighed for at ramme forbrugeren enten når de sidder der hjemme eller er på farten og læser SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

udvikling_unikke-læsereSønderborgNyts læsere er loyale.

Annoncer

SønderborgNyt tilbyder en række standard annonceløsninger, men vi tilbyder også særlige placeringer som skaber ekstra synlighed over for læserne ligesom vi også tilbyde advertorial content samt understøtter content marketing strategier på vores sociale mediaplatforme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er altid velkommen til at kontakte SønderborgNyt og høre mere om vores mange annoncerings muligheder ligesom vi gerne udarbejder et oplæg, der er afstemt efter dine ønsker til effekt og budget.

Kontakt SønderborgNyts salgsafdeling på telefon 31 10 78 87 og få en snak om mulighederne med Michael Kjær.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...