Sønderborg Lokal TVs formand fortsætter

8. april 2013 Kultur

Sønderborg Lokal TV har klaret den årlige generalforsamling og genvalgt Tage Skott som formand og Kristian Pallesen som sekretær. Tonni Asmussen ønskede ikke at genopstille til bestyrelsen, som herefter fortsætter med seks medlemmer, udover de to nævnte også kasserer Hans Jørgensen og betyrelsesmedlemmerne Adrian Spencer, Per Lange og Flemming Pedersen.

 

Sønderborg Lokal TV har det seneste år produceret ca.

Artiklen fortsætter under annoncen

120 udsendelser, der vises på Kanal Syd Mandag kl. 22:30-23:30 og lørdag og søndag kl. 15-16. Udsendelserne vises også på DOA infokanal (Stofa) alle ulige timer dvs. kl. 13:00, 15:00, 17:00, 19.00 osv.

 

– Vi trækker store veksler på vore frivillige hjælpere, som optager programmerne, og vi er vi dem meget taknemmelige for deres store indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi appellerer derfor også til andre i kommunen, som har lyst til at gå ind i dette spændende arbejde med lokal TV om at melde sig til at være med til at lave TV. Vi har købt udstyr, således at vi kan have flere hold i marken på samme tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi går derfor et travlt og spændende forår i møde, sagde Tage Skott bl.a. i sin beretning.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...