Sønderborg Lokal TVs formand fortsætter

8. april 2013 Kultur

Sønderborg Lokal TV har klaret den årlige generalforsamling og genvalgt Tage Skott som formand og Kristian Pallesen som sekretær. Tonni Asmussen ønskede ikke at genopstille til bestyrelsen, som herefter fortsætter med seks medlemmer, udover de to nævnte også kasserer Hans Jørgensen og betyrelsesmedlemmerne Adrian Spencer, Per Lange og Flemming Pedersen.

 

Sønderborg Lokal TV har det seneste år produceret ca. 120 udsendelser, der vises på Kanal Syd Mandag kl. 22:30-23:30 og lørdag og søndag kl. 15-16. Udsendelserne vises også på DOA infokanal (Stofa) alle ulige timer dvs. kl. 13:00, 15:00, 17:00, 19.00 osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi trækker store veksler på vore frivillige hjælpere, som optager programmerne, og vi er vi dem meget taknemmelige for deres store indsats. Vi appellerer derfor også til andre i kommunen, som har lyst til at gå ind i dette spændende arbejde med lokal TV om at melde sig til at være med til at lave TV. Vi har købt udstyr, således at vi kan have flere hold i marken på samme tid. Vi går derfor et travlt og spændende forår i møde, sagde Tage Skott bl.a. i sin beretning.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...