Sønderborg Lokal TVs formand fortsætter

8. april 2013 Kultur

Sønderborg Lokal TV har klaret den årlige generalforsamling og genvalgt Tage Skott som formand og Kristian Pallesen som sekretær. Tonni Asmussen ønskede ikke at genopstille til bestyrelsen, som herefter fortsætter med seks medlemmer, udover de to nævnte også kasserer Hans Jørgensen og betyrelsesmedlemmerne Adrian Spencer, Per Lange og Flemming Pedersen.

 

Sønderborg Lokal TV har det seneste år produceret ca. 120 udsendelser, der vises på Kanal Syd Mandag kl. 22:30-23:30 og lørdag og søndag kl. 15-16. Udsendelserne vises også på DOA infokanal (Stofa) alle ulige timer dvs. kl. 13:00, 15:00, 17:00, 19.00 osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi trækker store veksler på vore frivillige hjælpere, som optager programmerne, og vi er vi dem meget taknemmelige for deres store indsats. Vi appellerer derfor også til andre i kommunen, som har lyst til at gå ind i dette spændende arbejde med lokal TV om at melde sig til at være med til at lave TV. Vi har købt udstyr, således at vi kan have flere hold i marken på samme tid. Vi går derfor et travlt og spændende forår i møde, sagde Tage Skott bl.a. i sin beretning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...