Sønderborg Lokal TVs formand fortsætter

8. april 2013 Kultur

Sønderborg Lokal TV har klaret den årlige generalforsamling og genvalgt Tage Skott som formand og Kristian Pallesen som sekretær. Tonni Asmussen ønskede ikke at genopstille til bestyrelsen, som herefter fortsætter med seks medlemmer, udover de to nævnte også kasserer Hans Jørgensen og betyrelsesmedlemmerne Adrian Spencer, Per Lange og Flemming Pedersen.

 

Sønderborg Lokal TV har det seneste år produceret ca. 120 udsendelser, der vises på Kanal Syd Mandag kl. 22:30-23:30 og lørdag og søndag kl. 15-16. Udsendelserne vises også på DOA infokanal (Stofa) alle ulige timer dvs. kl. 13:00, 15:00, 17:00, 19.00 osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi trækker store veksler på vore frivillige hjælpere, som optager programmerne, og vi er vi dem meget taknemmelige for deres store indsats. Vi appellerer derfor også til andre i kommunen, som har lyst til at gå ind i dette spændende arbejde med lokal TV om at melde sig til at være med til at lave TV. Vi har købt udstyr, således at vi kan have flere hold i marken på samme tid. Vi går derfor et travlt og spændende forår i møde, sagde Tage Skott bl.a. i sin beretning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...