SønderjyskEs herrer tabte 26-33 i Skansen

13. april 2013 Erhverv
SønderjyskE skulle lørdag eftermiddag forsøge at hente de første point i årets slutspil, i hjemmekampen mod Team Tvis-Holstebro.
Det lykkedes dog ikke, i stedet blev det til et nederlag på 26 – 33 efter en pausestilling på 13 – 15.
Fra starten af kampen fulgtes holdene ad og helt ind til det 17. minut var det helt lige 7 – 7.
Gæsterne var hele tiden farlige på deres hurtige opgiverkast og SønderjyskE blev sat under pres hele tiden. Mikkel Ibsen og Martin Hansen var SønderjyskEs farligste spillere i 1 halvleg, Ibsen med sit kølige overblik og Martin Hansen med sine fantastiske gennembrud.
Artiklen fortsætter under annoncen

Pausestillingen var 13 – 15 og det var som om SønderjyskE godt kunne lægge lidt til i de sidste 30 minutter og hive en sejr hjem.
I de første 10 minutter gik det sådan set også ganske godt og man var med til 20 – 21, derfra var gæsterne i stand til at øge forspringet gennem resten af kampen. Efter 15 minutter var stillingen ændret til 20 – 25 og træner forsøgte med en time-out at få styr på spillet.
Det hjalp dog ikke stort og et klogt spillende Tvis-Holstebro kunne køre sejren hjem. 26 – 33 blev slutresultatet, efter en kamp hvor holdene var lige efter 40 minutter.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hos SønderjyskE var det især forsvarsspillet der haltede og man formåede aldrig at få styr på brødrene Damgaard, der tilsammen scorede 17 mål. Da man så samtidig ikke fik udnyttet sine egne chancer optimalt blev det svært. SønderjyskE måtte atter spille uden Kennie Boysen og Anders Zachariassen og Mikkel Ibsen måtte gennem hele 2. halvleg modtage behandling ved bænken når Tvis-Holstebro var i angreb.
Nu resterer der én hjemmekamp i slutspillet og den spilles allerede på onsdag i Skansen.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...