SOS-Børnebyerne: Tænd lys for et barn der ikke har et hjem at holde jul i

10. november 2019 Broager

Vær med, når SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg kommune ved julemarkedet på Cathrinesminde sætter fokus på de børn, der ikke har et hjem til jul.

 ”Den lille pige med svovlstikkerne” er kendt som et juleeventyr fra gamle dage, men i verdens fattigste lande er fattigdom og sult ikke kun en historie. SOS Børnebyerne ønsker at sætte fokus på de børn, hvis virkelighed ikke indebærer et trygt og kærligt hjem.

SOS Børnebyerne er igen med, når det store julemarked på Cathrinesminde løber af stablen i de sidste to weekender i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er i historisk værksted og udover at prøve den traditionelle tombola med masser af gode gevinster, så håber vi at mange vil være med til at tænde lys for de børn, der mangler et hjem og omsorg.

Tænd et lys som fadder

Man kan tænde et lys helt bogstaveligt i vores lyshjerte, men man kan også tegne et fadderskab for et barn, og på den måde være med til at tænde lys i et barns liv.

I verdens fattigste lande lever alt for mange børn som den lille pige med svovlstikkerne. SOS Børnebyerne søger derfor 500 nye faddere i julemåneden, så endnu flere børn kan få en tryg barndom i en kærlig familie i en børneby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den danske designvirksomhed Nordahl Andersen har gavmildt doneret en unik juletræslysholder til de første 500, der tilmelder sig som faddere for et barn. Lysholderens vedhæng forestiller den lille pige med svovlstikkerne, og når man tænder lyset på sit juletræ, kan man sende en tanke til den lille dreng eller pige, man med sit bidrag som fadder er med til at give et hjem, en uddannelse og en fremtid.

Alle børn har ret til en familie og et hjem og som fadder kan man virkelig gøre en forskel i et barns liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta

Vær med til at tænde lys for verdens børn

Julemarked Cathrinesminde 16.-17. nov. og 23.-24. nov. Kl.10-17 i Historisk værksted

Hjem til jul

Vil du tænde lys i mørket for et forældreløst eller udsat barn til jul, kan du blive SOS-fadder for et barn.

Bliv fadder på www.sosbornebyerne.dk/lys eller ring på 33 73 02 33

For 245 kr. om måneden kan du blive fadder for et udsat barn

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...