Spirituel Café – blandt andet med hypnose, telepati og clairvoyance

Sønderborghus byder på spirituelle cafeer. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønderborghus byder på spirituelle cafeer. Arkivfoto: Ole Kæhler
11. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborghus byder mandag klokken 19 indenfor til gratis Spirituel Café i samarbejde med dygtige lokale behandlere, der arbejder ud fra en spirituel baggrund.

Hovedpersonen er Janni Stender fra Fynshav, som arbejder med hypnose, telepati, clairvoyance, BMS akupunktur og Reikihealing.

”I 2017 begyndte jeg at interessere mig for den spirituelle verden. Det hele startede med en som mente hun kunne snakke med dyrene, og det blev jeg nødt til at høre om. Efter jeg havde været ved hende sammen med min lille hund, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at jeg havde fundet en, som kunne besvare nogle af mine mange spørgsmål i livet”, siger Janni Stender i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har gennem mine år været rundt om mange forskellige grene af den spirituelle verden, som har været med til at forme den jeg er i dag. Det har jeg samlet i et foredrag, hvor jeg fortæller om min rejse og mit arbejde med de forskellige grene af den spirituelle verden ud fra mit synspunkt, som jeg har erfaret mig gennem årene og gennem de mange uddannelser og kurser jeg har deltaget i”.

Hun vil blandt andet fortælle om sig selv og sin rejse, give et indblik i hvordan hun arbejder med energier under Reikihealing og telepati/clairvoyance.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kommer også til at høre om meditation på flere niveauer, hendes arbejde med afdøde og så vil hun give ideer til, hvordan kommer man selv i gang med den spirituelle verden, det spirituelle arbejde.

”Meningen med mit foredrag er at give dit et indblik i mit arbejde med den spirituelle verden og dens energier, samt give dig muligheder og ideer til selv at navigere rundt og komme i gang med det spirituelle univers. Jeg fortæller og forklarer så det er spiseligt for alle”, siger Janni Stender.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage i Spirituel Café, hvor der er pladser til 50 personer. Så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads, som tildeles efter først til mølle princippet.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...