Stadig uvist hvad der skal ske med den tomme føtex-bygning

Der er stille i føtex-bygningen. Foto: Ole Kæhler
Der er stille i føtex-bygningen. Foto: Ole Kæhler
16. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Salling Group har endnu ikke besluttet, hvad der skal ske med den forladte føtex-bygning i Perlegade i Sønderborg.

For de øvrige butikker i den ende af Perlegade har det stor betydning, at føtex lukkede, fordi varehuset trak en betydelig mængde kunder til – og derfor er der en del butiksejere, som går og håber på, der snart kommer liv i den tomme bygning.

Rygterne, om hvad der kommer til at ske, er mange – men fakta er, at Salling Group, som ejer bygningen endnu ikke ved, hvad de vil med den.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har stadig planer med bygningen og afsøger pt. alle muligheder, således livet i og omkring Perlegade kan holdes intakt. Så snart vi er klar med konkrete planer, fortæller vi naturligvis om dem”, skriver Salling Group til SønderborgNYT, som forleden skrev, at det faktisk går rimeligt godt med at få liv i de butikslokaler, som bliver forladt.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...