Stephan Kleinschmidt: Den samarbejds-polemik må Venstre klare internt

7. november 2016 Politik

“Når et bestyrelsessmedlem fra Venstre planter en historie i SønderborgNYT, så lader der til at være polemik hos Venstre, og det tror jeg er en drøftelse, de må tage internt”, siger Stephan Kleinschmidt som en kommentar til historien om, at Venstre og Socialdemokratiet skulle sætte sig på magten efter kommunalvalget i ’17.

“Desuden må man sige, at det ikke ligner Venstre at smide håndklædet i ringen et år inden valget. Men selv hvis det skulle være en realitet, så skal Venstre og Socialdemokratiet også først sammen kunne tælle til 16 på vagtaftenen”, siger Stephan Kleinschmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Slesvigsk Parti har siden 2006 stået bag et skiftende flertal og har siden arbejdet for et bredt samarbejde på tværs af midten, fordi vi mener, det er bedst for kommunen. Derfor samarbejder vi med dem, der vil. Og Slesvigsk Parti vil også efter 2017 arbejde for at udvide vores politiske indflydelse”, siger Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...