Stephan Kleinschmidt: Den samarbejds-polemik må Venstre klare internt

7. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

“Når et bestyrelsessmedlem fra Venstre planter en historie i SønderborgNYT, så lader der til at være polemik hos Venstre, og det tror jeg er en drøftelse, de må tage internt”, siger Stephan Kleinschmidt som en kommentar til historien om, at Venstre og Socialdemokratiet skulle sætte sig på magten efter kommunalvalget i ’17.

“Desuden må man sige, at det ikke ligner Venstre at smide håndklædet i ringen et år inden valget. Men selv hvis det skulle være en realitet, så skal Venstre og Socialdemokratiet også først sammen kunne tælle til 16 på vagtaftenen”, siger Stephan Kleinschmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Slesvigsk Parti har siden 2006 stået bag et skiftende flertal og har siden arbejdet for et bredt samarbejde på tværs af midten, fordi vi mener, det er bedst for kommunen. Derfor samarbejder vi med dem, der vil. Og Slesvigsk Parti vil også efter 2017 arbejde for at udvide vores politiske indflydelse”, siger Stephan Kleinschmidt.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...