Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned.

Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat forhindrer større events, vil konferencen blive holdt virtuelt den 26 oktober 2021.

Konference var oprindeligt planlagt til afholdelse i november måned sidste år, men som andre arrangementer, blev den opgivet som et fysisk arrangement på grund af Corona-restriktioner og blev i stedet holdt virtuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune støttede dengang konferencen med 200.000 kroner og gratis lån af Teatersalen og senest har Sønderborg Kommune valgt at støtte konferencen med yderligere 100.000 kroner.

Ifølge arrangørerne er konferencen ’Impact The Future’ skabt med det formål, at bygge bro mellem de mange aktører, der spiller en vigtig rolle i at skabe et bæredygtigt samfund til gavn for alle – og omdrejningspunktet for konferencen er den transformering af samfund og økonomier, der opleves ved, at skulle erstatte den fossile økonomi med bæredygtige og vedvarende ressourcer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag foreningen, ‘Impact The Future’, står partnerne bag Culture Works og Startup Guide, som tæller blandt andre Sissel Hansen som er opvokset i Sønderborg og har skabt den verdensomspændende bogserie, Startup Guide.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...