Sundeved Håndboldklub er begyndt på udendørs træning

29. marts 2021 Sport

Der var gensynsglæde og godt med tøj på, da Sundeved Håndboldklub i sidste uge startede udendørs håndboldtræning for deres børne- og ungdomsspillere. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Endelig, efter en lang nedlukning, kunne håndboldformand Alice Witt skrive ud til klubbens spillere, at de kunne mødes udendørs:

”Vi var parat til at starte udendørs træning, selvom vi normalt venter nogle måneder med at rykke udendørs, så var vores spillere mere end klar til at starte – og den chance måtte vi ikke spilde”, siger Alice Witt, der er frivillig tovholder på sin sidste og 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

sæson i klubben.

Genåbningen af udendørs idræts har for dem betydet, at de kan starte de fleste hold op og at medlemmerne kan komme i gang med håndbolden igen.

Nyt koncept skabte interesse for håndbold blandt de yngste

For et par sæsoner siden startede Sundeved HK et trille-trolle hold op for de yngste, hvor 10 spillere mødte op. Sæsonen efter var tilslutningen øget til 21 børn i alderen 4-5 år.

Den samme interesse ser Alice Witt og klubbens trænerne på u6-u8 holdene, hvor der er kommet dobbelt så mange til:

”Vi har nogle meget dygtige trænere, som forstår at lege håndbolden ind hos børnene, og først når de rammer 8-års alderen begynder vi at lære dem at spille ”rigtig” håndbold, for der er de klar til næste skridt”, siger Alice Witt.

I ungdomsrækkerne præsterede klubben med knap 200 medlemmer for nogle år siden at gå fra c-rækken til 1. division – en solstrålehistorie som klubben stadig er meget stolt af.

Klubben søger nye udvalgsmedlemmer

Det er ikke kun coronapandemien, der er en udfordring for Sundeved HK, for når denne sæson slutter til sommer, bliver det uden Alice Witts 10 års erfaring i klubben:

”Jeg håber virkelig, at der er nogen, der har lyst til at træde til med nye kræfter og fortsætte med at være tovholder for klubbens trænere og de fantastiske børne- og ungdomsspillere, som vi har fået mange flere af de sidste par sæsoner”.

De nye, der har lyst til at give en hånd med er sikret god oplæring hos den erfarne klubfrivillig: ”Altså jeg vil helt klart sikre, at de får en god start og lærer klubben godt at kende” udtaler Alice med et smil.

Sundeved Håndboldklub er en underafdeling i Nybøl Idræts- og Kulturforening.

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...