Sven Jensen: Det var i flertalsgruppen vi så modstanden mod den lokale læreraftale

2. oktober 2017 Sønderborg

Byrådsmedlem Sven Jensen, Venstre, skriver:

Formanden for Fælleslisten og Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorensen, glæder sig over, at sandheden omkring lockouten af folkeskolelærerne endelig kom frem.

Han glæder sig så meget over det, at han glemmer sandheden i sit eget oplæg. Ifølge Erik Lorenzen arbejdede Venstre to år imod det administrationsgrundlæg som Sønderborg Kommune har indgået med lærerforeningen.

Det er ikke korrekt.

Modstanden kom fra medlemmer af flertalsgruppen i starten af 2014 og blev ellers støttet af de andre medlemmer af udvalget. Den største modstander har jeg selv været i min periode i Slesvigsk Parti og dermed også medlem af flertalsgruppen og ikke af Venstre på dette tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er helt korrekt, at jeg er blevet klogere og synes, at det er godt og fornuftigt at forvaltningen har lavet administrationsgrundlæget.

Er det så negativ ”at blive klogere” og erkende at man taget fejl den gang?

Men nej, det er det ikke for mig, men måske har Erik Lorensen svært ved at indrømme fejl?

Se Erik Lorenzens indlæg HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...