Svend Schütt fra KGGO har fået et rekreationsophold af Logen Catena

Feriehjemmet Ørum. Pressefoto
Feriehjemmet Ørum. Pressefoto
29. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag fik KGGO-formand Svend Schütt i Gråsten et varslet besøg af Broder Henning og Broder Torben fra Logen Catena i Sønderborg. De kom med en besked, der fik ham til at blive både rørt og taknemmelig.

”Logen Catena var blevet informeret om, at jeg havde været igennem et grimt sygehusforløb og endnu ikke er kommet helt på benene igen. De var bekymrede for mig og mente, at jeg havde brug for et pusterum og en mulighed for at komme til kræfter. Derfor ville de gerne give mig et gaveophold på Feriehjemmet Ørum for to personer med alt betalt”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT. Det plejer at være Svend Schütt, som gør en forskel for andre gennem foreningen KGGO.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logen Catena donerede sidste år et ophold på Feriehjemmet Ørum til i alt ti personer med ledsager. Valget af en egnet modtager til en donation sker i samarbejdet mellem logebrødrene, deres netværk og Logens Humanitært & Filantropisk udvalg.

”Det er ikke muligt at søge om et ophold. Vores udvalg finder modtagerne gennem deres netværk og Svend Schütt er jo en markant person i Gråsten-området, så selvfølgelig hørte udvalget, han havde været på hospitalet”, siger logemester Kim Boytang til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi går aldrig selv ud og fortæller noget om de mennesker, som vi giver et ophold på feriehjemmet. Sygdom er jo privat, men nu er det Svend Schütt selv, der har meldt ud, at han har fået en donation og vi er glade for, vi kan gøre en forskel for både ham og andre, som får et ophold, et pusterum”, siger logemesteren.

”Jeg kan ikke beskrive, hvor overvældet og taknemmelig jeg var over denne flotte gave. Det var en utrolig gestus fra Logen Catena, og det betød utrolig meget for mig. Jeg vidste med det samme, at jeg ville tage imod tilbuddet og bruge opholdet til at slappe af, komme til kræfter og nyde samværet med min samlever, Karina”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg vil gerne takke Broder Henning, Broder Torben og hele Logen Catena for deres omsorg og generøsitet. Deres gave har gjort en stor forskel for mig, og jeg vil aldrig glemme den”, siger han og fortsætter:

”Jeg vil gerne opfordre alle til at vise omsorg for hinanden og hjælpe dem, der har brug for det. En lille gestus kan betyde utrolig meget for en person, der går igennem en svær tid. Det er vigtigt at huske, at vi alle har brug for hinanden, og at vi kan gøre en forskel ved at vise venlighed og medfølelse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logen Catena har til huse på Christian den IIs Gade overfor Sønderborg Slot. Er man interesseret i at vide mere om logearbejdet, eller kunne man være interesseret i at blive logebroder, så er man velkommen til at kontakte Logen Catena, og læse mere på serapions-ordenen.dk

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...