Sygeligt sej børneunderholdning i Universe

7. april 2013 Uncategorized

På lørdag er Sebastian Klein & Chapper på scenen i Universe og det er en oplagt chance til, at gæsterne kan vride sig af grin.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele  familien. De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere, som sammen med parkens øvrige oplevelser  vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sebastian Klein og Chapper fra “skraldespansk” optræden.

Sygeligt seje cirkus show

Sebastian Klein og Chapper vil kl. 14.00 levere et sygeligt sejt cirkus show i Universe. Showet er intet mindre end et mesterværk indenfor  dansk børne/familieunderholdning. Både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin, når de to herrer går i gang med deres fabelagtige  blanding af musik, dans, trylleri og komik. Chapper tryllebinder alle børn med sin sublime beatbox-skole og Sebastian sørger med forbilledligt  overblik for, at intet er overladt til tilfældighederne, når kombinationen af børn, komik og levende dyr på charmerende vis “løber løbsk”. De to musikalske kunstnere leverer et forrygende show og beviser igennem hele showet, at de udgør den absolutte elite indenfor  børneunderholdningens svære kunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet vil kl. 14.00 finde sted i eventteltet i parken, som ligger et stenkast fra Segwaybanen. Efter showet er der mulighed for at få  en autograf af Sebastian Klein & Chapper.

Science Show

Ud over showet med Sebastian Klein & Chapper leverer Universe 2 gange dagligt et underholdende og lærerigt Science Show.

-Fra parkens Science Shows ved vi at den underholdende fortælling er en medrivende måde at formidle på. Derfor har vi i eventprogrammet  for foråret lagt vægt på at finde andre underholdende kunstnere og superformidlere til at give vores gæster særlige oplevelser i weekenderne,  siger Pia Bech Mathiesen, adm. direktør Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. På åbningsdagen og øvrige besøgsdage kan man opgradere sin billet til et  sæsonkort for 100 kroner.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...