Sygeligt sej børneunderholdning i Universe

7. april 2013 Uncategorized

På lørdag er Sebastian Klein & Chapper på scenen i Universe og det er en oplagt chance til, at gæsterne kan vride sig af grin.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele  familien. De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere, som sammen med parkens øvrige oplevelser  vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sebastian Klein og Chapper fra “skraldespansk” optræden.

Sygeligt seje cirkus show

Sebastian Klein og Chapper vil kl. 14.00 levere et sygeligt sejt cirkus show i Universe. Showet er intet mindre end et mesterværk indenfor  dansk børne/familieunderholdning. Både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin, når de to herrer går i gang med deres fabelagtige  blanding af musik, dans, trylleri og komik. Chapper tryllebinder alle børn med sin sublime beatbox-skole og Sebastian sørger med forbilledligt  overblik for, at intet er overladt til tilfældighederne, når kombinationen af børn, komik og levende dyr på charmerende vis “løber løbsk”. De to musikalske kunstnere leverer et forrygende show og beviser igennem hele showet, at de udgør den absolutte elite indenfor  børneunderholdningens svære kunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet vil kl. 14.00 finde sted i eventteltet i parken, som ligger et stenkast fra Segwaybanen. Efter showet er der mulighed for at få  en autograf af Sebastian Klein & Chapper.

Science Show

Ud over showet med Sebastian Klein & Chapper leverer Universe 2 gange dagligt et underholdende og lærerigt Science Show.

-Fra parkens Science Shows ved vi at den underholdende fortælling er en medrivende måde at formidle på. Derfor har vi i eventprogrammet  for foråret lagt vægt på at finde andre underholdende kunstnere og superformidlere til at give vores gæster særlige oplevelser i weekenderne,  siger Pia Bech Mathiesen, adm. direktør Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. På åbningsdagen og øvrige besøgsdage kan man opgradere sin billet til et  sæsonkort for 100 kroner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...