Tag med Børneulykkesfonden på Påskejagt i Hørup

23. marts 2022 Samfund

Hele familien kan drage afsted på eventyr, når Børneulykkesfonden holder Påskejagt til fordel for Legeheltene fra den 14. til 18. april i Hørup. På vaskeægte påskemanér går det ud på, at deltagerne skal gætte afsenderen af et hemmeligt gækkebrev ved hjælp af små ledetråde, skriver Børneulykkefonden.

Børneulykkesfonden holder Påskejagt, hvor børnefamilier kan tage på eventyr sammen, mens de støtter et godt formål.

Gæk, gæk, gæk. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Deltagerne modtager ved tilmelding et gækkebrev – men hvem er det fra?

Artiklen fortsætter under annoncen

Missionen er klar og skattejagten sætter ind. Rundt omkring i Hørup gemmer sig små ledetråde i form af prikker, som gemmer på bogstaver, der forhåbentligt kan afsløre drillepinden ved vejs ende. Undervejs på Påskejagten vil der ved posterne være små påskeopgaver, der skal løses – det kan f.eks. være at hoppe som påskeharen, ønske forbipasserende en god påske eller baske med vingerne som en påskekylling.

”Det er vigtigt, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt os. Med Påskejagten håber vi, at vi endnu engang kan sørge for at børnefamilier får en hyggelig dag sammen og får skabt nogle gode oplevelser i det fri”, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Påskejagten på hjemmesiden påskejagten.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...