Tage Petersen er tilfreds med sine poster i Regionsrådet

4. december 2021 Politik

Venstres Tage Petersen er glimrende tilfreds med fordelingen af posterne i Regionsrådet, hvor han de næste fire år være med i Det Præhospitale Udvalg, som har ansvaret for ambulancedrift og akuthjælperordninger med mere.

“Derudover skal jeg være medlem af Udvalget for Regional udvikling som blandt andet beskæftiger sig med uddannelse, infrastruktur, kultur og grøn omstilling”, siger Tage Petersen til SønderborgNYT.
Tage Petersen er også politisk ordfører for Venstres Byrådsgruppe og dermed er han en politiker med dobbeltmandat.”Jeg har gennem foreløbig otte år et meget lavt fravær begge steder, så det kan altså lade sig gøre at passe begge dele – og jeg ser helt klart en fordel ved at være begge steder, fordi mange af tingene griber ind i hinanden”, siger Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...