Tarotkort kan fortælle hvilke veje du skal gå

6. april 2021 Erhverv

Skal jeg tage springet og blive selvstændig? Jeg har lige mødt et spændende menneske og tænker, om det ville godt for mig, hvis vi bliver kærester? Skal jeg beholde mit job og sige nej til det, jeg lige er blevet tilbudt?

“Vi har hele tiden spørgsmål, som vi vil have svar på – og her kan det hjælpe rigtigt meget, hvis man får lagt Tarotkort, fordi de giver et billede af de energier, som er i bevægelse lige her og nu”, siger Amanda Arndal Gravesen, som tilbyder at lægge kortene og fortælle, hvad de siger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske siger kortene, at det vi tænker på at gøre, er en god idé. Måske siger de, det er bedre at vente. Det kommer an på energierne. Uanset, hvad de siger, så kan vi handle på det og vi har jo vores frie vilje”.

Kortlægning er en god støtte for mange og den gør det lettere at klare de mange spørgsmål, der popper op.

Intet hokus-pokus i det

“Hvis man beder om at få lagt Tarotkort, så skal man være åben for de beskeder, som man får. Tage det med i sine tanker”, siger Amanda Arndal Gravesen til SønderborgNYT.

Hvis man tror på, at Tarotoplægget siger noget om de energier, der er i spil, så kan det være en rigtig god støtte.

“Og selvom man ikke tror på det, så er der stadig energier på spil i og omkring os”.

Der er fundet Tarotkort i Norditalien og de er helt fra 1415.

“Motiverne på kortene havde motiver, som lænede sig op ad kristendommen – og Tarot er bestemt ikke bare noget nyt og smart”, siger Amanda Arndal Gravesen. Hun fortæller desuden, at hun lægger kort for blandt andre amerikanere. Tarotkort er mere udbrudt i USA og syd for grænsen, end de er i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...