Tidligere sergentelev fra Sønderborg Kaserne bliver hofmarskal

22. marts 2021 Erhverv
Kim Kristensen. Pressefoto
Kim Kristensen. Pressefoto

Hendes Majestæt Dronningen har med virkning fra den 1. april udnævnt Kongehusets ceremonimester, kammerherre Kim Kristensen, som ny hofmarskal.

Kim Kristensen overtager stillingen efter kammerherre Michael Ehrenreich, der efter godt seks år som hofmarskal har besluttet at fratræde sin stilling for at gå på pension. Michael Ehrenreich har valgt at tilrettelægge sin fratræden således, at hans efterfølger får god tid til at planlægge Dronningens 50-års regeringsjubilæum i 2022.

Hendes Majestæt Dronningen udtrykker sin varmeste påskønnelse af Michael Ehrenreichs varetagelse af sit hverv som hofmarskal. Dronningen har samtidig dekoreret Michael Ehrenreich med Storkorset af Dannebrogordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongehusets nye hofmarskal, Kim Kristensen, har været Kongehusets ceremonimester siden 2012, og kom dengang fra en stilling som forsvarsattaché i Paris.

Kim Kristensen har tidligere i sin karriere været adjudant for Dronningen og Prins Henrik, stabschef ved den danske bataljon i Kosovo og chef for den danske Afghanistan-styrke. Før den tid var han sergentelev på Sønderborg Kaserne.

Ved et besøg i Sønderborg for fire år siden sagde ceremonimester Kim Kristensen, der ikke er noget specielt ved ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er min arbejdsplads og ikke mig, der er noget særligt ved”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...