Tilløb til attraktiv og moderne lystbådehavn

13. april 2013 Politik

For at tiltrække flere sejlere og turister skal Sønderborg have en attraktiv og moderne lystbådehavn og de første skridt er taget.

Der er igen lokalplanen klar for fremtiden for lystbådehavnen i Østerhage i Sønderborg. Og det er anden gang, planen skal gennem Økonomiudvalg og Byråd.

Lokalplanen har været behandlet af byrådet tidligere, men Natur og Miljøklagenævnet har afgjort, at den endelige vedtagelse af lokalplanen var ugyldig, fordi der blev lavet ændringer uden en ny høringsfase, efter at planen havde været i høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når byrådet behandler lokalplanen på ny, foreslår forvaltningen, at den bliver vedtaget uden ændringer i forhold til det oprindelige lokalplanforslag.

Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. har ikke haft indvendinger mod dette, men det har Marinelageret.

Når Økonomiudvalget sender sagen videre til Byrådet, så moderniseringen gå i gang, hvis der er flertal for det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...