Tilløb til attraktiv og moderne lystbådehavn

13. april 2013 Politik

For at tiltrække flere sejlere og turister skal Sønderborg have en attraktiv og moderne lystbådehavn og de første skridt er taget.

Der er igen lokalplanen klar for fremtiden for lystbådehavnen i Østerhage i Sønderborg. Og det er anden gang, planen skal gennem Økonomiudvalg og Byråd.

Lokalplanen har været behandlet af byrådet tidligere, men Natur og Miljøklagenævnet har afgjort, at den endelige vedtagelse af lokalplanen var ugyldig, fordi der blev lavet ændringer uden en ny høringsfase, efter at planen havde været i høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når byrådet behandler lokalplanen på ny, foreslår forvaltningen, at den bliver vedtaget uden ændringer i forhold til det oprindelige lokalplanforslag.

Sønderborg Lystbådehavn A.m.b.a. har ikke haft indvendinger mod dette, men det har Marinelageret.

Når Økonomiudvalget sender sagen videre til Byrådet, så moderniseringen gå i gang, hvis der er flertal for det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...