Tilsagn fra fjernvarmepuljen til Avnbøl og Ullerup

Tilskud til fjernvarme i Avnbøl og Ullerup. Arkivfoto
Tilskud til fjernvarme i Avnbøl og Ullerup. Arkivfoto
7. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Varme har nu fået det endelige tilsagn fra Energistyrelsen om tilskud fra Fjernvarmepuljen til deres indsendte projektforslag om fjernvarme til Avnbøl og Ullerup. Tilskuddet er afgørende for muligheden for fjernvarme i Avnbøl/Ullerup, og har derfor haft den allerhøjste prioritet hos Sønderborg Varme.

Tilskuddet er ligeledes en forudsætning for det videre arbejde med at få fjernvarme til Danish Crowns slagteri og Blans by. Sønderborg Varme skriver på LinkedIn, at de håber på en afklaring i løbet af foråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den hurtige sagsbehandling hos Sønderborg Kommune og Energistyrelsen betyder, at Sønderborg Varme stadig er på rette kurs i forhold til den overordnede tidsplan. Vi forventer at kunne holde et informationsmøde i Avnbøl/Ullerup maj/juni måned.

Sønderborg Varme ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med initiativgruppen i Avnbøl/Ullerup, kommunen og lokalpolitikere i arbejdet med den endelig godkendelse af det bagvedliggende projektforslag, så arbejdet med fjernvarmeudrulningen kan fortsætte som planlagt.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...