Tilsyn: Herberget Alberta gør det godt

7. april 2013 Uncategorized

Herberget Alberta har haft anmeldt tilsynsbesøg i december 2012. Ifølge Serviceloven skal kommunerne føre tilsyn med de sociale tilbud. Nu har Socialudvalget fået rapporten, der er yderst positiv.

Det er tilsynets vurdering, at Alberta har et rummeligt og imødekommende tilbud, der lægger vægt på at skabe den gode relation til beboeren. Den faglige indsats er kendetegnet ved relationsopbygning og omsorg.

– Vi vægter den gode samtale, hvor vores brugere føler sig trygge og velkomne, siger Viggo Sørensen, der er leder af Kirkens Korshær i Sønderborg og dermed også af byens herberg, der bruges af socialt udsatte mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange hjemløse har oplevet svigt efter svigt og derfor er det vigtigt, at der gennem gode snakke over kaffen opbygges fortrolighed og tillid. Når det er på plads, så kan den rigtige vej for den enkelte udpeges.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>