Tilsyn: Herberget Alberta gør det godt

7. april 2013 Uncategorized

Herberget Alberta har haft anmeldt tilsynsbesøg i december 2012. Ifølge Serviceloven skal kommunerne føre tilsyn med de sociale tilbud. Nu har Socialudvalget fået rapporten, der er yderst positiv.

Det er tilsynets vurdering, at Alberta har et rummeligt og imødekommende tilbud, der lægger vægt på at skabe den gode relation til beboeren. Den faglige indsats er kendetegnet ved relationsopbygning og omsorg.

– Vi vægter den gode samtale, hvor vores brugere føler sig trygge og velkomne, siger Viggo Sørensen, der er leder af Kirkens Korshær i Sønderborg og dermed også af byens herberg, der bruges af socialt udsatte mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange hjemløse har oplevet svigt efter svigt og derfor er det vigtigt, at der gennem gode snakke over kaffen opbygges fortrolighed og tillid. Når det er på plads, så kan den rigtige vej for den enkelte udpeges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...