Tilsyn: Herberget Alberta gør det godt

7. april 2013 Uncategorized

Herberget Alberta har haft anmeldt tilsynsbesøg i december 2012. Ifølge Serviceloven skal kommunerne føre tilsyn med de sociale tilbud. Nu har Socialudvalget fået rapporten, der er yderst positiv.

Det er tilsynets vurdering, at Alberta har et rummeligt og imødekommende tilbud, der lægger vægt på at skabe den gode relation til beboeren. Den faglige indsats er kendetegnet ved relationsopbygning og omsorg.

– Vi vægter den gode samtale, hvor vores brugere føler sig trygge og velkomne, siger Viggo Sørensen, der er leder af Kirkens Korshær i Sønderborg og dermed også af byens herberg, der bruges af socialt udsatte mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange hjemløse har oplevet svigt efter svigt og derfor er det vigtigt, at der gennem gode snakke over kaffen opbygges fortrolighed og tillid. Når det er på plads, så kan den rigtige vej for den enkelte udpeges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings-stafet kommer til Sønderborg – følg med direkte klokken 17:15

14. maj 2021 GF2020

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og fredag kommer depechen til Sønderborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV. Depechen skal videre ud på en måneds lang rejse i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til byer i […]

Læs mere...