Tilsyn: Herberget Alberta gør det godt

7. april 2013 Uncategorized

Herberget Alberta har haft anmeldt tilsynsbesøg i december 2012. Ifølge Serviceloven skal kommunerne føre tilsyn med de sociale tilbud. Nu har Socialudvalget fået rapporten, der er yderst positiv.

Det er tilsynets vurdering, at Alberta har et rummeligt og imødekommende tilbud, der lægger vægt på at skabe den gode relation til beboeren. Den faglige indsats er kendetegnet ved relationsopbygning og omsorg.

– Vi vægter den gode samtale, hvor vores brugere føler sig trygge og velkomne, siger Viggo Sørensen, der er leder af Kirkens Korshær i Sønderborg og dermed også af byens herberg, der bruges af socialt udsatte mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange hjemløse har oplevet svigt efter svigt og derfor er det vigtigt, at der gennem gode snakke over kaffen opbygges fortrolighed og tillid. Når det er på plads, så kan den rigtige vej for den enkelte udpeges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...