Tobias Dybvad: Hjemis-chauffør er ikke et scorejob

10. april 2013 Uncategorized

Hvis det er sådan, at man har haft den samme kæreste meget længe, så kan sexlivet sagtens komme til at mangle lidt. Men der skal så lidt til at ændre hele oplevelsen og forslaget kom fra opvarmningsstandup’eren, der stod på scenen inden Tobias Dybvad fik plads:

– I skal bare hviske et andet navn end kærestens. Så bliver det helt anderledes, siger han.

Tobias Dybvad har ikke hele sit liv kunnet leve af at optræde. I begyndelsen havde han samtidig et job som chauffør hos Hjemis.

– Efter mit show, hvor jeg havde fortalt en masse jokes om Hjemis-jobbet, så kom nogle og spurgte, om det ikke bare var gas, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var sgu’ ikke gas. Hvem laver gas med et job, hvor det eneste man kan score er børn eller tykke piger, spørger han?

Tobias Dybvad

Det var en næsten fyldt Teatersal i Sønderborghus, der nød Tobias Dybvads optræden og med stort lune fik han listet sig gennem sit show. Langt det meste af hans materiale tog afsæt i hans eget liv – og selv barndomsbilleder blev en ingrediens. Og a pro pos børn:

– Hvis i vil ændre stemningen til en familiemiddag, så skal i bare prøve at sige: Pædofil. Det ændrer alting omgående, fordi der er mange af os, der synes, at det er i orden, at de bliver banket til døde.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er jo bare lige det, at vi ikke rigtigt ved noget om det – og de fleste af os kender ingen pædofile. Hvordan kan vi så glæde os over, at rockere smadrer pædofile i fængslerne, siger Tobias Dybvad. Han synes, der er som om, at når rockerne gør det det, så ser man bort fra at de truer og banker andre mennesker og så sælger de stoffer.

– Men når de banker pædofile, så er de helte på størrelse med både Supermand og Batman, siger Tobias Dybvad.

Kvinder

For år tilbage var Tobias Dybvad sammen med en enlig mor en enkelt nat.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er kun 23 år og har to børn, men det er dejligt, for jeg er færdig med at feste alligevel, siger pigen.

– Det er du ikke, men du betaler prisen for at have festet forkert.

Han har ikke det mindste imod børn og var på et tidspunkt på ferie med sin søster og hendes to små størrelser.

– Det var alletiders, selvom vi ikke så meget  til hinanden, siger han.

– Hvem gider se små børn hoppe ned fra en kantsten eller se dem holde vejret i meget kort tid. Det er sgu’ da ikke sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har dog ikke sendt tanken om selv at blive far helt væk – og faktisk har han en dejlig kæreste.

– Hende er jeg glad for og vi har det skønt. Jeg køber blomster til hende og hun giver mig tøj, fordi hun gerne vil gøre mig til ham den anden, som hun meget hellere ville have haft, siger Tobias Dybvad

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...