Tom Holden indstillet som byrådskandidat for Slesvigsk Parti

20. november 2020 KV21

Med knap ét år til kommunalvalget skifter 38-årige Tom Holden fra Venstre til Slesvigsk Parti.

I 2017 blev Holden ikke genvalgt efter to perioder i byrådet.

Går det efter planen, er Tom Holden også at finde på stemmesedlerne igen i 2021 – denne gang for det sønderjyske parti.

Tom Holden skifter partibogen ud og melder sig på banen for Slesvigsk Parti. Afgørende for et partiskiftet er ønsket om et bredt samarbejde samt en pragmatisk og resultatorienteret tilgang til politik. Han er klar til at trække i arbejdstøjet, samarbejde og søge indflydelse.

”Jeg har søgt og fundet et politisk ståsted, hvor det at arbejde ind mod og over midten ligger i partiets dna og hvor indhold er vigtigere end partifarve. Jeg kan se mig selv i partiprogrammet – et mere nuanceret og handlingsorienteret program, der er retningsvisende; men giver plads til et personligt engagement uden at være ideologisk fastlåst”, siger Tom Holden i en pressemeddelelse.

Partiets lokalforening byder Tom Holden velkommen og har torsdag aften været enige om at indstille ham som kandidat til kommunalvalget. Hvorvidt det lykkes for ham og de øvrige kandidater afgøres til foråret, hvor Slesvigsk Parti holder opstillingsmøde.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...