Tom Holden indstillet som byrådskandidat for Slesvigsk Parti

20. november 2020 KV21

Med knap ét år til kommunalvalget skifter 38-årige Tom Holden fra Venstre til Slesvigsk Parti.

I 2017 blev Holden ikke genvalgt efter to perioder i byrådet.

Går det efter planen, er Tom Holden også at finde på stemmesedlerne igen i 2021 – denne gang for det sønderjyske parti.

Tom Holden skifter partibogen ud og melder sig på banen for Slesvigsk Parti. Afgørende for et partiskiftet er ønsket om et bredt samarbejde samt en pragmatisk og resultatorienteret tilgang til politik. Han er klar til at trække i arbejdstøjet, samarbejde og søge indflydelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har søgt og fundet et politisk ståsted, hvor det at arbejde ind mod og over midten ligger i partiets dna og hvor indhold er vigtigere end partifarve. Jeg kan se mig selv i partiprogrammet – et mere nuanceret og handlingsorienteret program, der er retningsvisende; men giver plads til et personligt engagement uden at være ideologisk fastlåst”, siger Tom Holden i en pressemeddelelse.

Partiets lokalforening byder Tom Holden velkommen og har torsdag aften været enige om at indstille ham som kandidat til kommunalvalget. Hvorvidt det lykkes for ham og de øvrige kandidater afgøres til foråret, hvor Slesvigsk Parti holder opstillingsmøde.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...