Travetur fra Vibæk Mølle

11. april 2013 Uncategorized

LSG, Lysabild Landsbyråd og Vibæk Støtteforening genskaber en tidligere tradition med en travetur for folk i alle aldre. Den finder sted St. Bededagsaften torsdag d. 25. april 2013 med start fra Vibæk vindmølle kl. 19.00

Vi starter ved møllen- går mod Vibøge (nord), drejer til højre ad markvejen ved den lille skov, langs Oddabæk ned til Lillehav, drejer til højre og går langs marken ned til Taskland og nyder den smukke natur og udsigt, mens vi går mod vest ad Gendarmstien, hen over Vibæk, langs markerne og drejer op mod Lebøl Løkke og ned forbi Meklenborg til Vibæk Vandmølle. Det er kun dele af turen, der er barnevogns- og kørestolsvenlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Vibæk Møllecaféen serveres der efter traveturen hveder og kaffe/kakao – pris 10,- kr. pr. person.

Vi håber, at mange har lyst til at bruge en forårsaften på motion og godt samvær med andre fra vores lokalområde. Så skriv arrangementet ind i kalenderen – og få din nabo til at gøre det samme.

Af hensyn til indkøb vil vi gerne have tilmelding senest mandag d. 22. april til  Birthe Elmegaard Bladt – e mail: bbsb54@yahoo.dk – tlf. 7440 4775/2325 1243.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...