Underholdende at se Alsrevyen med egne øjn’

6. marts 2019 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Navnet på forestillingen i årets Alsrevyeen er: Med nye øjn’ – og der er virkeligt andre øjne i Kultursalen. Stor udskiftning på revyholdet, der har ladet øjnene hvile på teksterne og så er Peter Buhl trådt tilbage som instruktør – så nu er det Kristina Asmussen Gude-Hansen, der har haft øje for helheden. Peter Buhl er nu ikke helt væk, men har fæstnet pupillerne til nodehæftet og passer sin plads i orkestret.

Du kan endnu nå at sikre dig en premierebillet til torsdag aften – og der er også billetter til enkelte af de andre forstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsrevyen er ikke alene om at se på tingene med nye øjn’.

Det gør de også i Byrådet, når det giver uro, at politikerne vil ha’ total kommunal styring på Dalsmark Plejehjem – eller når det giver ballade, at en tysk børnehave i Broager vil bygge nyt.  Så ser politikerne på sagerne med helt nye øjn’ – og beslutter det samme igen.

Det fremgår klart af Alsrevyens reperetoire.

Dorthe Wiseman og Bodil Nissum er veteranerne, som har erfaringer fra tidligere år. Men blandt de nye er der flere, der skinner igennem. Ikke mindst Liv Muus Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen kommer rundt i en del af det, der rører sig på disse kanter, i landet og verden.

Der er kigget på den hullede del af Perlegade og på den del med nye, skæve fliser – og det giver jo en vis undren over, hvordan den gade kan gøre Sønderborg til landets flotteste.

Hvidvaskningen i Danske Bank og kronprinsens Royal Run er fint grebet af revyen.

Og selvfølgelig træder det kommende folketingsvalgs hovedpersoner frem på scenen, så de selv kan fortælle, hvem det er allerbedst at stemme på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klimakrisen og tanken om, vi alle skal være veganere, bliver ikke lige godt modtaget overalt. På Als er der modstandsgruppen Pølsemix, som vil sikre kød på bordet.

Vildsvinehegnet er ikke glemt – vi ser de tyske vildsvin springe over det symbolsk vigtige hegn, mens de synger Deutschland über Alles – og går på eventyr i en svinestald.

Sønderborgs borgmester har været på kursus – og revyholdet har bemærket, hvad han lærte – og det ser du, når du sætter dig til rette i Kultursalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke allerede har sikret dig en revybillet, så kan du trygt gøre det.

Du bliver underholdt for pengene – og billetten FINDER DU HER

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...