Universe er i fuld fart hele sommeren

6. april 2013 Uncategorized

Foto & tekst: Bo Bach Jensen

 

Lørdag formiddag åbnede oplevelsesparken Universe portene for en ny sæson med videnskab og sjov. Universe har som altid en masse spændende aktiviteter for børn og voksne. Den store Cumulus bygning huser  i år en ny attraktion, “Speed”, hvor alt  drejer sig om høje hastigheder. Man har mulighed for at afprøve sine evner som pit-mekaniker og skifte hjul på en Ferrari F1 racerbil, eller man kan afprøve sine evner som Formel 1 kører i et hæsblæsende videospil, hvor fire modige racerkørere kæmper om at komme først over målstregen. Udover de  aktiviteter, har man også muligheden for at sætte sig til rette i en af landets vildeste 5D simulatorer, hvor man kan opleve en hæsblæsende biljagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Foruden den nye attraktion i Cumulus bygningen, har vandlandet “Waterworks” fået vokseværk i år. I Waterworks kan børn og voksne på den håndgribelige måde lære om vandets kræfter. Waterworks er delt op i et område med aktiviteter for børn i alderen 0 – 3 år, 3 – 8 år samt børn og barnlige sjælde fra 8 år og opefter. I det nye udvidede vandland er der rig mulighed for at blive kølet ned på en varm sommerdag, der kan sprøjtes med vandpistoler, eksperimenteres med vandets kræfter via pumper, sluser og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Som noget helt nyt i år, er der nu også mulighed for at deltage i forskellige events i det store røde cirkustelt der er slået op i parken. Denne lørdag indledes der med The Flying Superkids, næste lørdag er det Sebastian Klein og Chapper, begge kendt fra børne tv på DR, som underholder med deres Sygeligt Seje Cirkusshow. Hvis du vil vide mere om de kommende events i parken, anbefaler vi at du følger linket på Sønderborg Nyts forside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...