Universe er i fuld fart hele sommeren

6. april 2013 Uncategorized

Foto & tekst: Bo Bach Jensen

 

Lørdag formiddag åbnede oplevelsesparken Universe portene for en ny sæson med videnskab og sjov. Universe har som altid en masse spændende aktiviteter for børn og voksne. Den store Cumulus bygning huser  i år en ny attraktion, “Speed”, hvor alt  drejer sig om høje hastigheder. Man har mulighed for at afprøve sine evner som pit-mekaniker og skifte hjul på en Ferrari F1 racerbil, eller man kan afprøve sine evner som Formel 1 kører i et hæsblæsende videospil, hvor fire modige racerkørere kæmper om at komme først over målstregen. Udover de  aktiviteter, har man også muligheden for at sætte sig til rette i en af landets vildeste 5D simulatorer, hvor man kan opleve en hæsblæsende biljagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Foruden den nye attraktion i Cumulus bygningen, har vandlandet “Waterworks” fået vokseværk i år. I Waterworks kan børn og voksne på den håndgribelige måde lære om vandets kræfter. Waterworks er delt op i et område med aktiviteter for børn i alderen 0 – 3 år, 3 – 8 år samt børn og barnlige sjælde fra 8 år og opefter. I det nye udvidede vandland er der rig mulighed for at blive kølet ned på en varm sommerdag, der kan sprøjtes med vandpistoler, eksperimenteres med vandets kræfter via pumper, sluser og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Som noget helt nyt i år, er der nu også mulighed for at deltage i forskellige events i det store røde cirkustelt der er slået op i parken. Denne lørdag indledes der med The Flying Superkids, næste lørdag er det Sebastian Klein og Chapper, begge kendt fra børne tv på DR, som underholder med deres Sygeligt Seje Cirkusshow. Hvis du vil vide mere om de kommende events i parken, anbefaler vi at du følger linket på Sønderborg Nyts forside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Sundeved, Kultur

Skal du med NaturStærk på nattur i naturen?

4. oktober 2023 Sundeved

NaturStærk inviterer til Nat i Naturen i Sottrupskov søndag den 5. november kl. 7.30-10.00 og mødestedet er P-pladsen ved Sottrupskov 27A. Vi går i mørke i naturen og efter en time står solen op. Turen gennem skoven er på ca. 3 km. Undervejs er der aktiviteter, som alle kan være med til, og vi slutter […]

Læs mere...