Vækstteam har udpeget syddanske styrkepositioner

20. januar 2022 Erhverv

Borgmester Erik Lauritzen har brugt en del tid på møder i det regionale Vækstteam Sydjylland, hvor målet er at skabe Erhvervsfyrtårn Syd – hvor det handler om at pege på de syddanske styrkepositioner, så hele Sydjylland får et løft.

“Vores fælles styrke er den grønne omstilling og hver for sig kan vi noget forskelligt og nu har vi søgt om penge hos Erhvervsministeriet  til forskellige tiltag”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Der skal oprettes et nationalt center for grøn energi og sektorkobling i Sydjylland og bygges faciliteter til test og demonstration af integrerede og digitaliserede energisystemer. Derudover anbefaler Vækstteamet opbygning af infrastruktur og Power to X-knudepunkter for at gøre Sydjylland til frontløber i udviklingen af Power to X-løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan LÆSE MERE HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...