Vælg den lokale dyrlæge, advokat, it-supporter og andre lokale virksomheder

16. april 2020 Erhverv

Onsdag opfordrede Marck Thorning fra Puls Human Relations virksomhederne i Sønderborg til at arbejde sammen, når der er muligheder for det – og lige så vigtigt er det, at de skilter med samarbejdet.

“På den måde bliver de mange underleverandører synlige og det er godt for både erhvervslivet og for Sønderborg”, sagde Marck Thorning i sin opfordring til de lokalt forankrede virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ord ramte plet i reklamebureauet Commocean:

Der er så mange lokale virksomheder, der lige nu kæmper alt, hvad de kan for at holde hjulene i gang og hovedet oven vande i denne vanskelige tid.

Så lad os huske dem alle, når vi vælger leverandører og samarbejdspartnere i Sønderborg – fra advokaten, dyrlægen, bilforhandleren og rejsebureauet – til IT-supporteren, HR-konsulenten, kommunikationsrådgiveren og forretningsudvikleren, skriver Trine Lindén fra reklamebureauet Commocean på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har masser af dygtige lokale virksomheder, der godt nok ikke er synlige i gadebilledet, men som spiller en kæmpe rolle for erhvervslivet og sammenhængskraften i Sønderborg, skriver hun videre.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk